Jump to content

Problem z turbotimerem : - (


zofx
 Share

Recommended Posts

Cześć,

 

Mam problem z tt ktory byl juz zamontowany w moim gtku.

 

Greddy TT

 

Ogolnie urządzenie działa itd tylko jest mały problem chyba w podłączeniu do stacyjki.

 

Ustawiam np czas, zaciągam ręczny przekręcam o raz stacyjkę iiiiiiiiii auto gaśnie a tt chyba wtedy zostaje wyłączone, daje stacyjkę jeszcze o raz i wyjmuję kluczyk iiiiiiiiiii zapłon się włącza + tt się włącza i zaczyna odliczać :-D po odliczeniu wyłącza zapłon : - )

 

dodam, że jeszcze mam coś chyba z tymi "dodatkami" w elektryce bo wrzucam kierunek to mi zegarek przygasa ten na zegarach (bright) :-( sprawdzałem już połączeniu minusa z nadwoziem w kilku miejsach i jest nadal to samo, ale to inny temat

 

ja się pytam WTH ?

Link to comment
Share on other sites

tt pewnie jest źle podłączony ale dzisiaj przez przypadek odkryłem rozwiązanie tymczasowe : - D

 

po prostu muszę bardzo szybko przeskoczyć kluczykiem i go wyjąć, wtedy auto nie zdąży zgasnąć bo zaraz znów włącza zapłon  B)

 

tym sposobem tt utrzymuje mi silnik włączony i elegancko gasi po upływie czasu.

 

git.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...