Jump to content

szczytanie programu z forestera

mariusz77b

Recommended Posts

Witam. Potrzebuję szczytać program ze swojego forka, 2003 rok, czy ktoś nawet za opłata może pomóc w szczytaniu programu. potrzębuję szczytać do małej obróki, ale mój mechanik nie ma czym, a to co ma nie szczytuje całego programu tylko część. 

Poprawki, mam magika który może mi nieco uspranić program aby autko lepiej ganiało., tylko nie ma czym do końca zczytać programu. Jest sprzęt do kupienia w USA 350 plus 80 baksów za wysyłkę, ale może w kraju ktos pomoże za mniej. Chcę wyłączyć sondy , bo mi raz check sie pali , później sam gaśnie - pokazuje bląd kata. Zrobiłem już wszystko, wymieniłem tak, sondę, wstawiłem emulator , kolektor, a ten check z błędem od kata jak najety. No i chcę zwiększyć torochę mocy, pokombinować coś z hamulcami. 

bardzo ciekawe :) tuner zdalnie napisze program :) rozumiem, że zdalnie również wymieni stopione tłoki lub wypalone zawory :)

Jesteś z poznania to wiesz gdzie jechać... ale zanim zaczniesz tunigować to napraw auto.

Zrobiłem już wszystko, wymieniłem tak, sondę, wstawiłem emulator , kolektor, a ten check z błędem od kata jak najety

A sondę lambda zamontowałeś uniwersalną, czy dedykowaną (OE / Denso)?

Bo jeśli uniwersalną i co gorsza, za namową "magika", to wymień i sondę i magika.

Sonda kupiona w serwisie, denso, mój magikk jest dobry, jeszcze mnie nie zawiódł, lepszy od serwisu w Poznaniu , bo tam chcieli robić rzeczy które mój magik okreslil jako dobre i dobre były.