mariusz77b Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Witam. Potrzebuję szczytać program ze swojego forka, 2003 rok, czy ktoś nawet za opłata może pomóc w szczytaniu programu. potrzębuję szczytać do małej obróki, ale mój mechanik nie ma czym, a to co ma nie szczytuje całego programu tylko część. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Chcesz się samodzielnie pobawić oprogramowaniem Ecu w celach poznawczych?Czy to raczej poprawki i wgranie wersji poprawionej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz77b Posted June 25, 2014 Author Share Posted June 25, 2014 Poprawki, mam magika który może mi nieco uspranić program aby autko lepiej ganiało., tylko nie ma czym do końca zczytać programu. Jest sprzęt do kupienia w USA 350 plus 80 baksów za wysyłkę, ale może w kraju ktos pomoże za mniej. Chcę wyłączyć sondy , bo mi raz check sie pali , później sam gaśnie - pokazuje bląd kata. Zrobiłem już wszystko, wymieniłem tak, sondę, wstawiłem emulator , kolektor, a ten check z błędem od kata jak najety. No i chcę zwiększyć torochę mocy, pokombinować coś z hamulcami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdaSch Posted June 25, 2014 Share Posted June 25, 2014 bardzo ciekawe tuner zdalnie napisze program rozumiem, że zdalnie również wymieni stopione tłoki lub wypalone zawory Jesteś z poznania to wiesz gdzie jechać... ale zanim zaczniesz tunigować to napraw auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz77b Posted June 25, 2014 Author Share Posted June 25, 2014 Wiem gdzie mam jechać w pozaniu , ale nie za taka kasę 3000 netto, tyle chce znana firma z poznania Link to comment Share on other sites More sharing options...
house_1 Posted June 25, 2014 Share Posted June 25, 2014 Zrobiłem już wszystko, wymieniłem tak, sondę, wstawiłem emulator , kolektor, a ten check z błędem od kata jak najety A sondę lambda zamontowałeś uniwersalną, czy dedykowaną (OE / Denso)? Bo jeśli uniwersalną i co gorsza, za namową "magika", to wymień i sondę i magika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz77b Posted June 25, 2014 Author Share Posted June 25, 2014 Sonda kupiona w serwisie, denso, mój magikk jest dobry, jeszcze mnie nie zawiódł, lepszy od serwisu w Poznaniu , bo tam chcieli robić rzeczy które mój magik okreslil jako dobre i dobre były. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts