Czlapus Posted May 10, 2014 Share Posted May 10, 2014 Jakie odleglosci mus miec kolektor wydechowy w N/A by bulgotalo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł.C Posted May 10, 2014 Share Posted May 10, 2014 Chyba to już było: http://www.forum.subaru.pl/index.php?/topic/21287-co-zrobic-zeby-subaru-na-bulgotalo/?hl=%2Bzrobi%C4%87+%2B%C5%BCeby+%2Bsubaru+%2Bbulgota%C5%82o Miłej lektury 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlapus Posted May 10, 2014 Author Share Posted May 10, 2014 (edited) Dziekje zaraz poczytam Juz wszystko to czytalrm ale niestety nie znalazlem dlugosci prawej i lewe rury jakie powinny byc mam zamiar zrobic to sam tylko wlasnie nieznam dlugosci i boje sie ze jak zrobie na "oko" to niebedzie tego efektu chce dodac ze mozliwe jest wywalenie Katalizatora dla ulatwienia sprawy Edited May 10, 2014 by Czlapus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qba25 Posted May 10, 2014 Share Posted May 10, 2014 uz wszystko to czytalrm ale niestety nie znalazlem dlugosci prawej i lewe rury jakie powinny byc mam zamiar zrobic to sam tylko wlasnie nieznam dlugosci i boje sie ze jak zrobie na "oko" to niebedzie tego efektu Większość robi na oko. Ważne, żeby rury były różnej długości. Jeśli chcesz wiedzieć dokładnie, to ściągnij sobie zdjęcie Borla i przemierz... Ze zdjęć ewentualnie możesz wymierzyć proporcje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlapus Posted May 10, 2014 Author Share Posted May 10, 2014 (edited) Dziekuje za info Koledzy jestem wdzieczny mam zamiar zostawic flansze oraz kolanka seryjne a reszte dospawam z nierdzeweczki czy to dobry pomysl Pozostala czesc wydechu juz w nierdzewce a tak poza tematem mozna dodac tu w jakis sposob zdjecia np swojej slicznotki ?? Edited May 10, 2014 by Czlapus Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzd Posted May 10, 2014 Share Posted May 10, 2014 już jest taki wątek, więc ten zamykam. zapraszam do http://www.forum.subaru.pl/index.php?/topic/21287-co-zrobic-zeby-subaru-na-bulgotalo/?hl=%2Bzrobi%C4%87+%2B%C5%BCeby+%2Bsubaru+%2Bbulgota%C5%82o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts