PrzemoST Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Koledzy, zakupiłem od kolegi z forum długo poszukiwany licznik JDM do Imprezy. Po otwarciu przesyłki okazało się, że wskazówka obrotka pikuje do dołu, poza skalę. Czy ktoś z Was miał wcześniej taki przypadek? Co z tym fantem zrobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtek_gdynia Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 (edited) Z tego, co widzę na prędkościomierzu jest fizyczny ogranicznik na wysokości "zera", na którym wskazówka się opiera. Na obrotomierzu powinno być chyba analogicznie? Czy źle widzę? Edited March 27, 2014 by wojtek_gdynia Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichallD Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Wygląda że ten ogranicznik jest ułamany, ciekawe jak byś podłączył zegary co będzie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrzemoST Posted March 27, 2014 Author Share Posted March 27, 2014 Już sprawa załatwiona. Cofnąłem ją palcem i wróciła na swoje miejsce;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WueM Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Tam powinien być ten "bolec" czyli jak koledzy napisali...ogranicznik by wskazówka "nie opadała" poniżej 0 Ale jesli fizycznie sie udało ją naprowadzić...To Mnie cieszy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomulus Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Jestem ciekawy za musial ten licznik przejsc na poczcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrzemoST Posted March 28, 2014 Author Share Posted March 28, 2014 Tomulus, to tylko jeden Bóg raczy wiedzieć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts