SLEPSON Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Witajcie, jak w temacie tylko z pytaniem, czy będzie ewentualnie pasować silniczek z III generacji ? na fotkach z allegro wygląda niby identycznie jak ten, z mojej wersji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viking1232 Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 nie pasuje jest inaczej mocowany Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted November 30, 2013 Share Posted November 30, 2013 jak w temacie tylko z pytaniem, czy będzie ewentualnie pasować silniczek z III generacji ? na fotkach z allegro wygląda niby identycznie jak ten, z mojej wersji. A masz silniczek spalony? Zazwyczaj zatarciu ulega oś wycieraczki. Ściąga się wycieraczkę, rozbiera mechanizm, przeciera ośkę drobnym papierem ściernym i aplikuje sporo dobrego smaru. Potem złożyć i czekać kolejne 2-3 lata na kolejne zatarcie. Ewentualnie częściej używać tylnej wycieraczki Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareq Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 A do Legacy I pasuje z nowszych modeli ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLEPSON Posted December 6, 2013 Author Share Posted December 6, 2013 jak w temacie tylko z pytaniem, czy będzie ewentualnie pasować silniczek z III generacji ? na fotkach z allegro wygląda niby identycznie jak ten, z mojej wersji. A masz silniczek spalony? Zazwyczaj zatarciu ulega oś wycieraczki. Ściąga się wycieraczkę, rozbiera mechanizm, przeciera ośkę drobnym papierem ściernym i aplikuje sporo dobrego smaru. Potem złożyć i czekać kolejne 2-3 lata na kolejne zatarcie. Ewentualnie częściej używać tylnej wycieraczki Ta tak, wiem. Sprawdzane było = spalony. Mam już nówkę i pamiętam o przecierce ośki Dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLEPSON Posted December 14, 2013 Author Share Posted December 14, 2013 No i znów niespodzianka now silniczek, który do mnie dotarł, mimo, że sprawdzony po VIN i "dedykowany" niestety różni się od zamontowanego w moim aucie. W związku z tym poszukuję takiego jak na zamieszczonej fotce (z prawej) MOŻE BYĆ ZFAJCZONY, dobry mechanizm przełożę sobie z tego działającego. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts