PiterOKL Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Pany, szybka pomoc potrzebna brakuje mi tej listewki na prawą stronę mogę kupić taką z sedana, a ja mam kombi - czy one pasują do siebie zamiennie? czy są takie same? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADK90 Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Wydaje mi się że powinna spasować. A jak nie pasuję to dużo na tym nie stracisz! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
obcy17 Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Popularne to musi być..... Mła ktoś zajumał taką..... i to prawą....... Ulepiłem prowizorkę. Czyli łatki do dętek rowerowych na dwa otwory i pod kolor czarna taśma PataFix Normalnie nie poznasz Jak gdzie na szrocie znajdę te wynalazki to wezmę 2a. Na alledrogo są, ale za przesyłkę chcą więcej jak za te "kiełki". Fachowo to: "listwa tylnego błotnika - prawa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiterOKL Posted March 19, 2013 Author Share Posted March 19, 2013 dziękuje serdecznie koledzy za pomoc jak widać zawsze można na was liczyc kupiłem od sedana, mam nadzieje ze będzie pasować Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADK90 Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Jak nie bedzie pasowac to lekko ja zmodzisz i wtedy bedzie fabryka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzi4 Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Będzie pasowała Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kameleon Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 ja mam STI progi i takie tam u siebie w kombiwarze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karloszka Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 właśnie też miałam pisać w tej sprawie, też mi do kombi potrzeba, nie ma ktoś na zbyciu? nie mam lewej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts