Rozrabiara Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 (edytowane) Drugi raz sobie go nie zamówię. Choć podejrzewam, że nie był dobrze zrobiony. Po pierwsze dlatego, że nie ja go robiłam po drugie bo nie czułam w nim czosnku. Cześć Wielebny . Edytowane 18 Listopada 2013 przez Rozrabiara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Magdziarz Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 że nie był dobrze zrobiony Otóż to. W ten sposób można niejdno sobie zniesmaczyć. Uważam, że ze szpinakiem należy postąpić jak z każdym innym zielem; zanabyć świerzy w liściach, umyć i skosztować jak smakuje. Jak nie smakuje i ewidentnie go nie lubimy po temacie. Jeżeli potrafimy ocenić jak go przygotować by był w naszym punkcie - go! A może surowy, lub tylko zblanszowany będzie dobry? To może być ślepa uliczka - po pewnym czasie samkuje nam tylko własna kuchnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozrabiara Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 (edytowane) świerzy Widzę weekend udany był. Edytowane 18 Listopada 2013 przez Rozrabiara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szycha Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Idę z tym do pasiaka za orto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Magdziarz Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Nie. Zauważyłem u siebie następujący proces: im więcej czytam z ekranu i im mniej piszę piórem, czy długopisem tym gorzej u mnie z ortografią i gramatyką. Po prostu następuje akomodacja na byki orto, których w necie masa. Często łapię się na tym że odruchowo z klawiatury nie umiem orzec jak napisać dany wyraz i muszę go napisać ręcznie na kartce - dłoń pamięta jeszcze "pro formę" - pisanie "z klawiatury" jest wtórne, co więcej ja patrzę na klawiaturę pisząc (cienki jestem) zatem nie widzę co piszę Pisząc ręcznie jednak patrzę na literki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach1111 Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Ehh,moja mama jaki dobry szpinak z jajkiem robi! Rewelacja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozrabiara Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Idę z tym do pasiaka za orto A tylko spróbuj to Ci osobiście czerwone wręczę. Nie. Ale był udany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szycha Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Grzesiu nic się nie stało każdemu się zdarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozrabiara Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 @@Grzegorz Magdziarz, i jeszcze dłuższe posty do mnie pisz, na pewno będę je czytała. Grzesiu nic się nie stało każdemu się zdarza Weź no cicho być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szycha Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 i jeszcze dłuższe posty do mnie pisz, na pewno będę je czytała. Dodany obrazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechanik Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Szpinaku również nie znoszę Mogę zrobić wyjątek, jeśli w potrawie jest go okolo 1 % a i tak pewnie zostanie na talerzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekka Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Ja raz jadłem makaron z kurczakiem w sosie śmietanowo szpinakowym i był rewelacyjny. Próbowałem odtworzyć przepis, ale już tak nie smakował. Szpinak to chyba dość wredne ziele jeśli chodzi o obróbkę, i łatwo go zepsuć. Poza tym podstawa, to żeby był świeży. Czasem jest taki dostępny w Lidlu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozrabiara Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 @@przemekka, naucz się robić, ćwicz dużo , jak już będziesz potrafił zaproś mnie na obiad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekka Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Nie wiem czy w Lidlu mają aż tyle szpinaku, ale spróbuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Magdziarz Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Szpinak lubi prostotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szycha Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Na początku przeczytałem prostatę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach1111 Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Prostatę lubi żurawina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekka Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Ale tylko u mężczyzn ;-) :-D Poza tym nie wiem czy to prostatę lubi żurawina, czy raczej prostata lubi żurawinę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Magdziarz Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Poza tym nie wiem czy to prostatę lubi żurawina, czy raczej prostata lubi żurawinę? Zależy od której strony się wkłada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach1111 Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Poza tym nie wiem czy to prostatę lubi żurawina, czy raczej prostata lubi żurawinę? Zależy od której strony się wkłada heheheee,to żmudna robota by była :biglol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekka Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Na szczęście jest już żurawina w tabletkach (Urinal się to chyba nazywa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach1111 Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Na szczęście jest już żurawina w tabletkach (Urinal się to chyba nazywa). ale niestety nie w czopkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Po co jeść szpinak? Toż to bez smaku jest i żadnej wartości nie ma Wolę rukolę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Magdziarz Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 to bez smaku jest Wolę rukolę Rukolę Ja chromolę Po co jeść szpinak? A po co rzepak?Już lepiej głową przywalić w trzepak. Jeśli akurat będzie tam dywan To się wytrzepie i koniec gdybań Po co jeść wcale, może dlaczego? Bo obowiązek to jest Kolego I koleżanko wiedzieć to trzeba Że ten kto nie je idzie do nieba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Udało się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się