Strud Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Szukajka nie udzieliła wystarczających informacji, więc zapytuję - gdzie w Warszawie porządnie i za rozsądne pieniądze przyciemnić szyby w Obk (na legala, czyli tylna + tylne boczne)? Chciałbym coś takiego: Dzwoniłem do ASO - w Dukiewiczu to 640zł a u Kopera aż 900zł! W googlach firm jest od groma, ale nie wiadomo jak z jakością.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubeusz Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Szukajka nie udzieliła wystarczających informacji, więc zapytuję - gdzie w Warszawie porządnie i za rozsądne pieniądze przyciemnić szyby w Obk (na legala, czyli tylna + tylne boczne)? Chciałbym coś takiego: [ ] Dzwoniłem do ASO - w Dukiewiczu to 640zł a u Kopera aż 900zł! W googlach firm jest od groma, ale nie wiadomo jak z jakością.. sprawdź jeszcze na http://www.sciemniacze.pl kumpel robił kijankę SW i jest b. zadowolony Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 było już kiedyś polecane na forum: http://www.przyciemnianie.com.pl/index.php?id=kontakt z tego co widze zakład zmienił adres - nowy to ul. Postępu 3a Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakupno Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 ja robiłem w starej hondzie tu http://www.galeriatonow.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
soplica Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 Polecam www.ściemniacze.pl Wczoraj odebrałem od nich autko i jestem zadowolony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uzytkownik_ Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 Szukajka nie udzieliła wystarczających informacji, więc zapytuję - gdzie w Warszawie porządnie i za rozsądne pieniądze przyciemnić szyby w Obk (na legala, czyli tylna + tylne boczne)? Chciałbym coś takiego: [ ] Dzwoniłem do ASO - w Dukiewiczu to 640zł a u Kopera aż 900zł! W googlach firm jest od groma, ale nie wiadomo jak z jakością.. cena w Warszawie- Forestera - 500-600 zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strud Posted June 8, 2011 Author Share Posted June 8, 2011 Zdecydowałem się na przyciemnianie.com.pl za 500 zł, umówiony jestem na przyszły tydzień, tylu mają chętnych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 500 to za trzy szyby? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soplica Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 500 to za trzy szyby? raczej za 5 szyb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strud Posted June 9, 2011 Author Share Posted June 9, 2011 Potwierdzam, 5 szyb Insza sprawa, że taniej i tak nie znalazłem, a miejsce polecane nie tylko tutaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wąż Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 5 szyb? a jak z homologacją na boczne, żeby nie trzeba było tego zaraz zrywać :? -- 9 cze 2011, o 08:24 -- dobra już widzę gdzie jest ta 4 i 5 szyba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azmadan Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 w Bielsku... tył imprezy około 300.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 w Bielsku... tył imprezy około 300.. jeśli masz na myśli sedana to ceny Warszawa i Bielsko są porównywalne czyli 100 zł od szyby Link to comment Share on other sites More sharing options...
drout Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 EDIT Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybex Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Najlepiej samemu to zrobić przynajmniej spróbować folia 20 zł więc koszt ryzyka nie taki duży. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubeusz Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Najlepiej samemu to zrobić przynajmniej spróbować folia 20 zł więc koszt ryzyka nie taki duży. owszem, jak się dysponuje odpowiednią ilością wolnego czasu i cierpliwości Link to comment Share on other sites More sharing options...
soplica Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Ja za całość w sedanie (przód + tył) zapłaciłem 600 pln. Moim zdaniem to nie dużo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niedźwiedź Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Szukajka nie udzieliła wystarczających informacji, więc zapytuję - gdzie w Warszawie porządnie i za rozsądne pieniądze przyciemnić szyby w Obk (na legala, czyli tylna + tylne boczne)? Chciałbym coś takiego:Obrazek Dzwoniłem do ASO - w Dukiewiczu to 640zł a u Kopera aż 900zł! W googlach firm jest od groma, ale nie wiadomo jak z jakością.. a prawa do wizerunku masz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adaś Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Szukajka nie udzieliła wystarczających informacji, więc zapytuję - gdzie w Warszawie porządnie i za rozsądne pieniądze przyciemnić szyby w Obk (na legala, czyli tylna + tylne boczne)? Chciałbym coś takiego: [ ] Dzwoniłem do ASO - w Dukiewiczu to 640zł a u Kopera aż 900zł! W googlach firm jest od groma, ale nie wiadomo jak z jakością.. łoo, Harvester Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkomor Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 ja planuje to zrobić w Garwolinie (60 km od Wa-wy): F.U.H. Spec Glass Łukasz Kowalski tel. 693440966 cena 350PLN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viker CF Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 [edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niedźwiedź Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 WTF? :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakupno Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Niedźwiedź, poprostu rzeczowa edycja bez wyjaśnienia :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 ja walę tu niedługo :arrow: www.sciemniacze.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
soplica Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 ja walę tu niedługo www.sciemniacze.pl W tym roku przyciemniali szyby w moim samochodzie i jestem bardzo zadowolony. Polecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts