niwi Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 witam posiadam subaru legacy 2.2 automat kombi 1992 instalacja gazowa od jakiegoś czasu rano gdy zapale silnik na benzynie gaśni dopiero jak sie rozgrzeje wszystko jest ok dziś rano gdy na zewnątrz była niska temperatura wszystko było ok silnik pracował równo co może być przyczyną pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
newpadre Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 znajomy miał ten sam problem ...najpierw zdiaganozowno usterke cewki(w serwisie autoryzowanym:)) , co okazało sie bzdurą,Przyczyna leżała w uszkodzeniu czujnika połozenia wału. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek@klubsubaru.pl Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 tu na forum dokładnie o tym samym pisze i to chyba ze dwa razy - zerknij w wyszukiwarkę . pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Albo jego zabrudzeniu. W sumie to zaskoczony jestem, ze umknęło mi to zapytanie, bo sam się doktoryzowałem z tego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts