chojny Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Często spotykam się z pytaniami co się mogło zepsuć albo co to cieknie a opis sytuacji albo problemu jest dość obrazowy. Przykład Plama pod autem śmierdzi cebulą - olej ze skrzyni biegów Jak ruszam lewy tył robi cyk, cyk a jak hamuje silnikiem puk, puk - dokręcić koło Może serwisy będą miały ciekawe historie :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Może jakoś połączyć dla dobra ogółu z tym: viewtopic.php?f=26&t=131890&view=unread#unread wątek powstał z podobnych pobudek: coś mnie, panie, w moim subaru fruka, innemu z kolei tryka, a trzeciemu bzyka od tyłu...., i weź pan pomóż.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
capricorn Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Sytuacja u znajomego elektryka: * Dzień dobry * Dzień dobry * Ile kosztuje alarm do volkswagena? * jakiego? * czerwonego Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlyszkow Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Tekst zasłyszany dziś od "flociarza" rozmawiającego przez telefon z użytkownikiem służbowozu w mojej firmie: ".... no bo olej to trzeba uzupełniać na bieżąco w ASO (Toyoty.. :!: )... a w trasie dokupować i samemu regularnie uzupełniać..." niby proste/oczywiste ale kiedy pomyślę, że dotyczy max 4/5-letnich aut z przebiegiem max 140-150kkm to nie wiem czy się śmiać czy płakać.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts