kashmere Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 Zawsze zapominam, przewody podciśnienia mają 4 czy 6mm? Jest jakaś różnica przy zmienionej średnicy (kiedyś pamiętałem ). Ile metrów potrzebuje aby wymienić całość (jeden wpada do wskaźnika w kabinie)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamusmax Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 4 mm - musisz miec ponad 3 metry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyraf Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 kashmere, gdzie bedziesz kupowal ? w PNEUMATIG-u na wilkopolskiej ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruk Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 kashmere, nie kupuj czasem silikonowych - fajnie wyglądają ale potrafią się w wyższej temperaturze zwulkanizować od środka i jest jazda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kashmere Posted July 29, 2009 Author Share Posted July 29, 2009 Kruk, pamiętam o tym Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMI Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 To mnie troche z tym zwulkanizowaniem zaskoczyliscie - widze, ze bede musial czesc rurkologii wymienic na wszelki wypadek Link to comment Share on other sites More sharing options...
kashmere Posted July 29, 2009 Author Share Posted July 29, 2009 AMI, może ale nie musi Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMI Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Ale mnie nastraszyliscie - a u nie to potem tak jest - ze jak moze, to znaczy ze tak bedzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
kashmere Posted July 29, 2009 Author Share Posted July 29, 2009 AMI, nie pękaj- dam Ci pomuka na pocieszenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMI Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Az otre lezke ze wzruszenia To nie bede panikowal Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamusmax Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 jezdze na przewodach 4mm Samco od 3 lat i nic mi sie nigdy nie zwulkanizowalo - trzeba kupic po prostu samco i juz - grube przewody mam Autobahn88 i tez je sobie chwale - ale wszystkie 4mm mam samco Link to comment Share on other sites More sharing options...
the.wolf Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 a ja mam semperita:) od instalacji LPG.... ZTCP zbrojone, wytrzymuja 5barów przetestowalem w poprzednim samochodzie i do GTka tez wrzucilem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts