maniujr Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Siema ;-) Szukam chętnych do uczestniczenia w kawalkadzie imprez na ślubie znajomych. Czy ktoś z Poznaniaków lub Wielkopolan byłby w stanie ? Chodzi o zrobienie grupą dobrego wrażenia (i hałasu na Starym Rynku ;-) ) na fance subaru (panna młoda) i ich ewentualne "eskortowanie" do Strzeszynka na wesele. Młodzi będą jechali 911turbo, więc niżej GT/WRX nie zapraszam, żeby nadążyli ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Młodzi będą jechali 911turbo, więc niżej GT/WRX nie zapraszam, żeby nadążyli w sumie dobry motyw na spotkanie stado Subaraków kolektywnie skopie prosiaka żartuje, nie dzikujemy i lista: 1. chojny Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniujr Posted September 24, 2008 Author Share Posted September 24, 2008 1. chojny 2. maniujr no właśnie, pretekst do spotkania i potem można piwko zrobić nad jeziorem i spot jak nic ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooby Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Młodzi będą jechali 911turbo, więc niżej GT/WRX nie zapraszam, żeby nadążyli Damy radę . Ciężko mi powiedzieć, czy będę we wspomniany weekend w Poznaniu... ale jak będę to i na ślubie będę . 1. chojny2. maniujr 3. Scooby Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniujr Posted September 26, 2008 Author Share Posted September 26, 2008 Lista napisał/a: 1. chojny 2. maniujr 3. Scooby ...dobra, widzę, że nic z tego nie będzie. przydałoby się min 5aut. zainteresowanym dziękuję. niezainteresowanym również. pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 ..dobra, widzę, że nic z tego nie będzie no to wykreślam slajda wokół ratusza z kalendarza :neutral: Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Ja niestety nie posiadam Imprezy :sad: , ale tak to z przyjemnością bym się dołączył. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Skoro kolega ma na Prosiaka to z pewnością z "reszty" starczy na www.subarudoslubu.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr_GT Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 no... ja niestety i tak nie mogłem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts