Mark L.A. Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Tym razem ja bede mial pytanko do szanownego grona . Zanim zabiore sie za rozbiorke silnika niech ktos mi powie : z czego , pomiedzy pokrywa rozrzadu a miska olejowa moze zchodzic plyn chlodzacy ( miejsce oznaczone na zdjeciu ) ??? Osobiscie stawiam na pompe lub w najlepszym przypadku uszczelke pod nia . Sa jeszcze jakies inne mozliwosci ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruk Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Mark L.A., u mnie ostatnio był wyciek płynu chłodzącego z tego kolanka co jest koło miski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark L.A. Posted July 17, 2008 Author Share Posted July 17, 2008 Kruk, ogladalem bardzo doklanie : kolanko , przewod i uszczelke ... sucho . :sad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawka35 Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 U mnie na 100% waliło spod pompy wody Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raga Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Mark L.A., a duży masz wyciek? Może się tylko lekko poci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark L.A. Posted July 18, 2008 Author Share Posted July 18, 2008 ... 1 kropla na 5 s wiec leje jak scebra . No coz , bedzie trzeba sie gosciem zajac . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts