Terrorysta Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Witam Chciałbym sie dowiedzieć, czy ktoś jeszcze posiada Subaru GL 1800 4WD ?? Parę lat temu wiem że w Łodzi było 7 tych modeli jeżdżących, a teraz ich wogule nie widać. Propozycja aby powstał nowa dział na forum poświęcony tylko modelom zabytkowym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumex1 Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Terrorysta, witaj na forum. Chodzi o takiego? : Tym jezdzil forumowicz "zygstajn", ale niestety samochod polegl juz :sad: pozdr Szymon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Terrorysta Posted March 7, 2008 Author Share Posted March 7, 2008 No dokładnie o taki. No posiadam taki sam , tylko ze narazie woda dostała sie do silnika , a tak to jest w stanie jeżdżącym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumex1 Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Terrorysta, jak potrzebujesz namiary na zygstajna to Ci podam. Facet niejednokrotnie ten samochod rozbieral na czynniki pierwsze. A to tym furaczem wyrabialismy.... :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 ...teraz ich wogule nie widać. Zanim dopadną Cię etatowi forumowi korektorzy - krzyknę - "Pierwszy!" teraz ich w ogóle nie widać - :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Terrorysta Posted March 8, 2008 Author Share Posted March 8, 2008 pumex1, jak byś mógł to podaj mi namiary na zygstajna. Może ma jeszcze jakieś części do niego?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumex1 Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 Terrorysta, jeszcze jakis rok temu moglbys zostac posiadaczem 2 jezdzacych sztuk za 500 PLN :wink: teraz nie wiem - ale namiary wysylam na PW, to juz z nim ustalisz. Pozdr. Szymon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 Zanim dopadną Cię etatowi forumowi korektorzy - krzyknę - "Pierwszy!" teraz ich w ogóle nie widać - :wink: I to jest dowod na to, ze "chorba" Hogiego zaczyna sie rozprzestrzeniac. (oczywiscie ku chwale Forum i Ojczyzny) :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip Cz Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 Ostatnio widziałem takiego ze 3 miesiące temu jak parkował przy Bogusławskiego w Warszawie. Może to ten sam?, o którym pumex pisał? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumex1 Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 Filip Cz, tamte byly na Dolnym Slasku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
remek Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 strasznie podoba mi sie taki GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip Cz Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 W ogóle fajne są stare samochody. Zwłaszcza jak są dobrze utrzymane i mają mocny silnik. Dlatego kocham mojego antyka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek1238 Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vcgd3zghmyxl Bardzo fajnie utrzymany 1800 DL :smile: Fajne autka, na yourtube jest masa filmów z tymi autkami, a zdolności terenowe są zadziwiające :shock: jedyny minusik to części.....trezba by mieć ze dwa auta na zapas, zwłaszcza przy intensywnym użytkowaniu :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waldemar Biela Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 woda dostała sie do silnika , a jest w stanie jeżdżącym. Synku, no to jak on Ci chodzi ... na wode... to TY - KURDE - NIC NIE ZMIENIAJ, możesz tankować na myjni. mamusia Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumex1 Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Matka, a mowili ze te biopaliwa to samo zło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waldemar Biela Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Matka, a mowili ze te biopaliwa to samo zło Ponieważ nie potwierdzam..... gupio było by ... zaprzeczać. mamusia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Terrorysta Posted March 23, 2008 Author Share Posted March 23, 2008 Waldemar Biela Miałem płyn letni w chłodnicy i nie został spuszczony przed zimą, i się dostał do silnika , i teraz trzeba wyciągnąć silnik i go umyć, bo sie olej zmieszał z płynem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts