Jump to content

badanie techniczne poznań

kuba_p

Recommended Posts

cześć, jako, że wielu z was ma samochód po remapie napewno macie podobny problem. Gdzie zrobić w poznaniu badanie tak żeby się nie przyczepili do hałasu i poziomu CO2? Ostatnio byłem w Hondzie w suchym lesie ale tam tak dokładnie go sprawdzili, że teraz raczej nie mam po co tam jechać :cry:

I jeszcze jedno pytanie, jeżeli samochód nie przejdzie badania to i tak im muszę zapłacić?

pzdr

kuba_p, nie wiem czy zauważyłeś, ale jest to forum publiczne, informacje tu zawarte może czytać każdy. Najlepiej zdzwoń do tych co "zepsuli" Twoje auto i zapytaj się co zrobić by przejść badania. Mam nadzieję, że przekaz jest dostatecznie jasny :?:

:twisted:

jest to forum publiczne, informacje tu zawarte może czytać każdy

właśnie taką mam nadzieję, że ktoś to przeczyta i mi pomoże.

Jak to nazywasz "psuje" pewna dobrze znana i lubiana firma, ponieważ do zwiększenia mocy zmieniają układ wydechowy i wycinają katalizatory a bez tego samochód nie ma prawa przejść badania

rozumioem, że na oficjalnym forum nie można tego podawać ale pw jest już moją prywatną sprawą, a nie wierze że każdy z podniesioną mocą zmienia wydech przed każdym badaniem, a gdzieś muszą to robić :???:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...