Jump to content

Zgubienie jedynego klucza

Recommended Posts

ja  bym zadzwonił do jakiegoś magika otwieracza, a potem pytanie czy szukać, dorabiać, wymieniać na inne?

A szyby można spróbować osunąć na dół chociaż 6 -7 mm za pomocą przyssawek do transportowania szyb w celu wprowadzenia drucika od wieszaka na ubrania do otwarcia drzwi od środka .

zamówić nową stacyjkę , zamki do drzwi  i moduł imobilazera na dwa sposoby:

Nowy zestaw po numerze vin w ASO (kosztowo drogo) jeśli nie masz pewności ze klucz zagubiony w domu. Jak jesteś pewny zgubienia klucza w domu to zamów sam klucz po nr VIN w ASO  koszt klucza około 500 zł

Używany komplet  z aukcji allegro OLX do znajomego co mieszka na drugim końcu miasta i kiedyś podrzuci lub nada paczkę od siebie do Ciebie.

Edited by Henryk82

14 minut temu, Henryk82 napisał(a):

zamówić nową stacyjkę , zamki do drzwi  i moduł imobilazera na dwa sposoby:

Nowy zestaw po numerze vin w ASO (kosztowo drogo) jeśli nie masz pewności ze klucz zagubiony w domu. Jak jesteś pewny zgubienia klucza w domu to zamów sam klucz po nr VIN w ASO  koszt klucza około 500 zł

Używany komplet  z aukcji allegro OLX do znajomego co mieszka na drugim końcu miasta i kiedyś podrzuci lub nada paczkę od siebie do Ciebie.

O, to ciekawe co piszesz. Czy do takich staruszkow (2002) sprowadzonych spoza Polski też można wyrobić kluczyk w ASO? Byle jakie ASO Subaru?

Jak chciałem dokupić do swojego legacy z importu to bez problemu ale cena ta cena mnie odstraszyła bo do mojego z 94 chcieli prawie tysiąc złotych za wersje z pilotem do centralnego.

Edited by Henryk82

Zgubiłem jedyny kluczyk do Subaru Outback 2002. Co mogę w tej sytuacji zrobić? Samochód jest u mnie na podjeździe w bezpiecznym miejscu, nie jestem w dużym pośpiechu, ale ani nie mogę do niego wejść, ani go ruszyć.
Napisałem na priv.

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka