Dominik Myszkowski Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 Zgubiłem jedyny kluczyk do Subaru Outback 2002. Co mogę w tej sytuacji zrobić? Samochód jest u mnie na podjeździe w bezpiecznym miejscu, nie jestem w dużym pośpiechu, ale ani nie mogę do niego wejść, ani go ruszyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BazaN Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 ja bym zadzwonił do jakiegoś magika otwieracza, a potem pytanie czy szukać, dorabiać, wymieniać na inne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henryk82 Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 A szyby można spróbować osunąć na dół chociaż 6 -7 mm za pomocą przyssawek do transportowania szyb w celu wprowadzenia drucika od wieszaka na ubrania do otwarcia drzwi od środka . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Myszkowski Posted June 6, 2023 Author Share Posted June 6, 2023 Myśle że włam nie byłby trudny (już raz mi sie magik włamywał przez szybe bez wiekszego problemu jak zatrzasnalem w srodku). Gorzej co zrobic pozniej bo ani nie odpale ani nie zamkne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henryk82 Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 (edited) zamówić nową stacyjkę , zamki do drzwi i moduł imobilazera na dwa sposoby: Nowy zestaw po numerze vin w ASO (kosztowo drogo) jeśli nie masz pewności ze klucz zagubiony w domu. Jak jesteś pewny zgubienia klucza w domu to zamów sam klucz po nr VIN w ASO koszt klucza około 500 zł Używany komplet z aukcji allegro OLX do znajomego co mieszka na drugim końcu miasta i kiedyś podrzuci lub nada paczkę od siebie do Ciebie. Edited June 6, 2023 by Henryk82 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Myszkowski Posted June 6, 2023 Author Share Posted June 6, 2023 14 minut temu, Henryk82 napisał(a): zamówić nową stacyjkę , zamki do drzwi i moduł imobilazera na dwa sposoby: Nowy zestaw po numerze vin w ASO (kosztowo drogo) jeśli nie masz pewności ze klucz zagubiony w domu. Jak jesteś pewny zgubienia klucza w domu to zamów sam klucz po nr VIN w ASO koszt klucza około 500 zł Używany komplet z aukcji allegro OLX do znajomego co mieszka na drugim końcu miasta i kiedyś podrzuci lub nada paczkę od siebie do Ciebie. O, to ciekawe co piszesz. Czy do takich staruszkow (2002) sprowadzonych spoza Polski też można wyrobić kluczyk w ASO? Byle jakie ASO Subaru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henryk82 Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 (edited) Jak chciałem dokupić do swojego legacy z importu to bez problemu ale cena ta cena mnie odstraszyła bo do mojego z 94 chcieli prawie tysiąc złotych za wersje z pilotem do centralnego. Edited June 6, 2023 by Henryk82 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiku Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 Zgubiłem jedyny kluczyk do Subaru Outback 2002. Co mogę w tej sytuacji zrobić? Samochód jest u mnie na podjeździe w bezpiecznym miejscu, nie jestem w dużym pośpiechu, ale ani nie mogę do niego wejść, ani go ruszyć.Napisałem na priv.Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts