chikusho Posted September 17, 2021 Share Posted September 17, 2021 Witam Od jakiegoś czasu jestem posiadaczem subaru forester sh. Z racji ze posiadam wersje active zaplanowałem doposażenie audio w postaci fabrycznego suba i wysokotonówek i o ile przewody do głośników wysokotonowych znalazłem bez problemu to już od subwoofera nie.Czy moja wersja nie posiada instalacji elektrycznej pod subwoofer? Gdzie ten kabelek szukać? Dzięki za odpowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedimy99 Posted September 18, 2021 Share Posted September 18, 2021 12 godzin temu, chikusho napisał: Witam Od jakiegoś czasu jestem posiadaczem subaru forester sh. Z racji ze posiadam wersje active zaplanowałem doposażenie audio w postaci fabrycznego suba i wysokotonówek i o ile przewody do głośników wysokotonowych znalazłem bez problemu to już od subwoofera nie.Czy moja wersja nie posiada instalacji elektrycznej pod subwoofer? Gdzie ten kabelek szukać? Dzięki za odpowiedzi Pod siedzeniem kierowcy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chikusho Posted September 18, 2021 Author Share Posted September 18, 2021 4 godziny temu, tedimy99 napisał: Pod siedzeniem kierowcy. Ale bliżej drzwi czy tunelu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedimy99 Posted September 18, 2021 Share Posted September 18, 2021 12 minut temu, chikusho napisał: Ale bliżej drzwi czy tunelu ? Nie pamiętam dokładnie , jak syn wróci z zawodów jutro , to sprawdzę dokładnie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk2607 Posted September 18, 2021 Share Posted September 18, 2021 Może pomoże. Biała wtyczka bliżej przodu auta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts