Szymon Kuć Posted July 25, 2020 Share Posted July 25, 2020 Witam. Nabyłem ostatnio subaru takie jak w tytule i zastanawiam co powinien obejmować pakiet startowy. Na razie jestem zdecydowany na wymianę oleju w silniku i skrzyni oraz zabezpieczenie antykorozyjne podwozia. Podpowiecie mi co jeszcze powinienem zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raci Posted July 26, 2020 Share Posted July 26, 2020 Jeżeli z samochodem wszystko jest ok, to poza olejami w silniku i napędzie możesz wymienić płyn hamulcowy bo jednak wymiana co kilka lat jest wskazana. Świece zaplonowe chyba co 100kkm. No i pozostaje cieszyć się jazdą.Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
SubaruLPG Posted July 26, 2020 Share Posted July 26, 2020 Sprawdzić stan innych podzespołów. zużycie tulei metalowo gumowych. zrobić koniecznie serwis hamulcowy z przodu ponieważ 2 obu egzemplarzach które kupiłem przednie prowadnice stały dęba. jest kilka mniejszych większych rzeczy do ogarnięcia. wymiana oleju w tylnym dyfrze, wymiana płynu chłodniczego. z prac dodatkowych proponuje zdjąć sobie podszybie od strony maski i wyczyścić kanały odprowadzające wodę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts