_akir_ Posted October 18, 2019 Posted October 18, 2019 Czy ma może ktoś schemat/opis bezpieczników do Forka SJ XT MY16 ? Niestety szukajka nic mi nie pokazuje. Generalnie mam problem z otwieraniem szyby pasażera na panelu kierowcy, od strony pasazera wszystko działa. Drzwi nie były rozbierane, jedynie wymiana aku w weekend ale po wymianie wszystko działało dopiero w środę zauważyłem że nie działa. Chce napierw zacząć od sprawdzenia bezpieczników
Jakim71 Posted October 18, 2019 Posted October 18, 2019 To raczej nie bezpiecznik bo by szyba wcale nie działała.
_akir_ Posted October 18, 2019 Author Posted October 18, 2019 6 minut temu, Jakim71 napisał: To raczej nie bezpiecznik bo by szyba wcale nie działała. chcę wszystko wykluczyć zanim zaczne grzebać głębiej
koziolek Posted October 18, 2019 Posted October 18, 2019 Bezpiecznik jest na wszystkie szyby, masz awarię przełącznika lub przerwany przewód w wiązce.
_akir_ Posted October 18, 2019 Author Posted October 18, 2019 4 minuty temu, koziolek napisał: Bezpiecznik jest na wszystkie szyby, masz awarię przełącznika lub przerwany przewód w wiązce. ok myslalem ze to bezpiecznik, kiedys w swoim escorcie mialem oddzielene bezpieczniki na strone dlatego zaczałem szukac od bezpieczników
koziolek Posted October 18, 2019 Posted October 18, 2019 Nie masz opisu na klapce pod którą są bezpieczniki?Taptane Tapatalkiem
_akir_ Posted October 18, 2019 Author Posted October 18, 2019 3 minuty temu, koziolek napisał: Nie masz opisu na klapce pod którą są bezpieczniki? Opis jest z dupy bo np teraz namierzyłem spalony bezpiecznik od OBD który nazywa sie EGI+B biere miernik w łape i ide szukac 1
koziolek Posted October 18, 2019 Posted October 18, 2019 Patrzę na kompie i nigdzie nie ma takiego bezpiecznika opisanego, ani w kabinie ani pod maską, tam tez masz skrzynkę bezpieczników.
_akir_ Posted October 18, 2019 Author Posted October 18, 2019 Trywialny problem, rozkodował się przełącznik. Zakodowałem i działaA tutaj zdjęcie bezpieczników może się komuś przydać jeśli nie ma pod ręką instrukcjiMożna zamykaćWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
pepedealer Posted October 18, 2019 Posted October 18, 2019 Miałem to samo. Spróbuj zaprogramować szyby.
MUrsus Posted September 26 Posted September 26 (edited) Witam, mam pytanie o dodatkowe bezpieczniki po prawej stronie od opisanych na zaślepce. Nie mogę znaleźć opisu w internecie. Samochód subaru forester sj MY13. Edited September 26 by MUrsus
MUrsus Posted September 26 Posted September 26 (edited) Po chwili buszowania w internecie znalazłem opis. "SM page" to strona w DTRce. Edited September 26 by MUrsus
Recommended Posts