Olek1236 Posted October 14, 2019 Share Posted October 14, 2019 Witam Czy posiada ktoś może schemat całego układu chłodzenia? Z góry dzieki za informacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
555marcin Posted October 14, 2019 Share Posted October 14, 2019 3 godziny temu, Olek1236 napisał: Witam Czy posiada ktoś może schemat całego układu chłodzenia? Z góry dzieki za informacje https://jdmfsm.info/Auto/Japan/Subaru/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olek1236 Posted October 14, 2019 Author Share Posted October 14, 2019 Przeglądałem te manualne i nigdzie nie widziałem tego co potrzebuje czyli skąd dokąd idzie jaki wężyk od chłodzenia. Silnik mam po pożarze i nie mam zadnego punktu odniesienia i potrzebuje wszystko od podstaw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olek1236 Posted October 16, 2019 Author Share Posted October 16, 2019 Pomóżcie. Czy to połączenie układu chłodzenia jest prawidłowe? Auto to impreza GT my99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sykatore Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 3 godziny temu, Olek1236 napisał: Pomóżcie. Czy to połączenie układu chłodzenia jest prawidłowe? Auto to impreza GT my99 Nie, połączyłeś zasilnie i spływ ze sobą. Te chudsze rurki oryginalnie szły na grzanie przepustnicy, trzeba zrobic na nich koreczki, lub w ten przewód wcisnąc kawałek pręta, śruby (wystarczy 1cm). Te gruba idą na nagrzewnicę, przy skrzyni zasilanie, przy rozruszniku masz spływ. Na mały obieg chłodzenia silnika na pompę wody. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olek1236 Posted October 16, 2019 Author Share Posted October 16, 2019 A mam jeszcze jedna cienka rurkę która idzie od pompy wody i wychodzi pod pompa kilmy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts