Jakim71 Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 Własnie zdiagnozowano u mnie uszkodzenie sprężyny na tyle. Brakuje kawałka 2-3cm. Szukam części na necie i nie mogę znaleźć. Ktoś miał już taki problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafforester Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 A jakie miałeś objawy? Skakał tył na bokach na nierównościach? Coś stukało w tylnym zawieszeniu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakim71 Posted September 26, 2019 Author Share Posted September 26, 2019 Wymieniali mi piastę z łożyskiem i zobaczyli przy okazji. Objawów brak. Pytanie czy robić czy nie. Sprężyny to jakieś 850zl plus robocizna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miałki Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Zestaw sprężyn to trochę ponad 600zł w ASO. Kupowałem w Gdańsku. W innych hurtowniach nie ma. I w "necie" też nie. Wymień. Auto z pękniętymi sprężynami źle jeździ. Przekonasz się po wymianie. Tak jak ja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin74 Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 U mnie byly objawy. Samochod byl przechylony i latwiej bylo wysiadac. Na tym koniec zalet:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts