kosa1333 Posted February 9, 2019 Share Posted February 9, 2019 Witam forumowiczów, ktoś wie jak delikatnie ściągnąć obudowę navi bo delikatnie skrzypi bez uszkodzenia jej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
coocer Posted February 9, 2019 Share Posted February 9, 2019 Jest na mocnych zatrzaskach. Po prostu uderz od dołu, od strony ekranu prosto do góry. Nic jej nie będzie. Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosa1333 Posted February 9, 2019 Author Share Posted February 9, 2019 Da radę ją zamontować, żeby to nie dudniło na dziurach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
coocer Posted February 9, 2019 Share Posted February 9, 2019 Da radę ją zamontować, żeby to nie dudniło na dziurach? U mnie cała reszta dudni są takie taśmy podkleic i będzie okhttps://sklep.mieloch.pl/produkt/tasma-parciana-do-wiazek-9mm-25m-z-meszkiem.htmlWysłane z mojego Mi A1 przy użyciu TapatalkaSą pianki jeśli szpara jest większaWysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosa1333 Posted February 9, 2019 Author Share Posted February 9, 2019 32 minuty temu, coocer napisał: U mnie cała reszta dudni są takie taśmy podkleic i będzie okhttps://sklep.mieloch.pl/produkt/tasma-parciana-do-wiazek-9mm-25m-z-meszkiem.html Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka Są pianki jeśli szpara jest większa Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka Dzieki wielkie Link to comment Share on other sites More sharing options...
owad Posted February 9, 2019 Share Posted February 9, 2019 (edited) No no, uderzyc od dolu. Tylko że jest jeszcze sruba po lewej trzymajaca daszek. Dostac sie do niej mozna od zegarow. No chyba ze nie we wszystkich forkach była ta sruba. Edited February 9, 2019 by owad Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaroz Posted February 9, 2019 Share Posted February 9, 2019 (edited) 8 godzin temu, kosa1333 napisał: Witam forumowiczów, ktoś wie jak delikatnie ściągnąć obudowę navi bo delikatnie skrzypi bez uszkodzenia jej? Są specjalne plastiki do ściągania tapicererk, jeżeli nie masz to nóż do masła (nie ostry) lub jakiś szeroki płaski śrubokręt, majzelek owiń szmatką i podważasz zaczynając od tych rogów zaokrąglonych na dole potem idziesz bokami w kierunku szyby,. ot cała filozofia. 10-20 sekund roboty Edited February 9, 2019 by yaroz Link to comment Share on other sites More sharing options...
coocer Posted February 9, 2019 Share Posted February 9, 2019 No no, uderzyc od dolu. Tylko że jest jeszcze sruba po lewej trzymajaca daszek. Dostac sie do niej mozna od zegarow. No chyba ze nie we wszystkich forkach była ta sruba. A to przepraszam, nie wiedziałem. U mnie nie byłoWysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosa1333 Posted February 9, 2019 Author Share Posted February 9, 2019 Dzięki, jutro się z tym pobawię, tylko zastanawia mnie, jak to później zamocować, żeby nie dudniło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts