czwartek Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 Zapraszamy na 3-eci Trening Rajdowy SJR na Torze Żerań FSO w Warszawie. Dla uczestników będzie przygotowana trasa ok 1,8km na nawierzchni asfaltowej. Dwie konfiguracje przejazdu – zmiana kierunku między sesjami.Program intensywnego treningu jazdy samochodem. Jeździmy w sesjach po 5-8min (wiele okrążeń), ok 6-8 aut na trasie jednocześnie. Zainteresowanych szkoleniem oraz indywidualnymi jazdami z instruktorem zachęcamy do opcji Szkolenie & Trening.Ograniczona ilość miejsc! Rejestracja oraz wiecej szczegółów na naszej stronie internetowej:http://racing.pl/2016/3-trening-rajdowy-sjr-tor-zeran-fso/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon WRC Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 Super! Mam nadzieję odebrać do tego czasu auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
kefir Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 Jestem Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 Dawać lenie Jeździć a nie pierdzieć w fotele Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaareq Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 (edited) Kto złośliwie ustala terminy na takie kiedy mnie nie ma w Wawie? Edited March 30, 2016 by yaareq Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 Kto złośliwie ustala terminy na takie kiedy mnie nie ma w Wawie? NIech będzie że ja Przyjedź i nakrzycz na mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaareq Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 W krzyczeniu to u mnie jest lepsza małżonka... Mogę ją wysłać ;-) no to czekam na majowy termin na zeraniu i moze cos wczesniej jak by bylo nie za daleko i na poziomie adekwatnym do moich 'umiejetnosci' Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 @@yaareq umiejętnościami się nie przejmuj. Tu jest zawsze pełne spektrum - od leszczy (jak ja) po trenujących zawodników Ważne jest że się trenuje i nikt tu nie ma napinki Link to comment Share on other sites More sharing options...
kefir Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 (edited) Ja bym jeszcze jakiegos " leszcza " znalazl pewnie mozna sie wylatac pouczyć jest fun Edited March 30, 2016 by kefir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon WRC Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 W krzyczeniu to u mnie jest lepsza małżonka... Mogę ją wysłać ;-) Moja żona ma akurat tego dnia urodziny, więc może bym ją zabrał a niech sobie pokrzyczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 I jak? Wybiera się ktoś jeszcze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kefir Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 I pogoda chyba bedzie;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sikor44 Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 (edited) No i znowu farta pewnie zabraknie, z powodu chwilowego braku dostępu do fury (chociaż k. piątku sytuacja może się zmienić). Najwyżej tradycyjnie już "podejdę" i się poszwędam po "Paddocku" Edited April 1, 2016 by Sikor44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon WRC Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 I jak? Wybiera się ktoś jeszcze? Właśnie mi Carfit oznajmił, że auto będzie gotowe dopiero na 20-go kwietnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 Właśnie mi Carfit oznajmił, że auto będzie gotowe dopiero na 20-go kwietnia Trochę szkoda... A ktoś jeszcze się wybiera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kefir Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 coś mało zgłoszeń jak patrze na listę Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 Może ktoś jeszcze się obudzi i dopisze Link to comment Share on other sites More sharing options...
kefir Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 jakaś mapka trasy coś jest juz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PWEN Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 Zapisałem się. Dzień dobry wszystkim Żre tam gumę bardzo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Nie ma dramatu czyli przeciętnie Mapa będzie na dniach Lista pełna Ci co nie potwierdzili obecności proszeni są o kontakt z Czwartkiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
kefir Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 a jednak komplet:) to bedzie widze za kim poganiać po liście Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 Uprzejmie donoszę, że podczas treningu, starym Czwartkowym zwyczajem będzie dostępna "kiełbaska na odwagę" Plan próby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kefir Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 Marcin juz chyba z zamknietmi mozesz jechAc;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
czwartek Posted April 7, 2016 Author Share Posted April 7, 2016 Marcin juz chyba z zamknietmi mozesz jechAc;) Będzie ciasna szykana - zbliżona do przepisowej... wiec nie był bym taki pewien Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 (edited) Czyli co - brać już na zapas drzwi od @@kefir czy szukać zderzaka? Edited April 7, 2016 by Marcin BladeRunner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts