wojekkubicz Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Witajcie, Muszę kupić lampy do swojego GT. Nie znalazłem nigdzie oryginalnych clearów. Co myślicie o czymś takim? http://allegro.pl/reflektor-lampa-subaru-impreza-97-00-clear-nowy-l-i5074965812.html Czy jest sens? Czy lepiej kupić oryginalne standardowe? Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMI Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Będą OK. Może trochę słabszej jakości niż oryginalne, ale za sporo niższą cenę dają radę. A na pewno lepsze, niż stare wypalone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pajac_am Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 W hondzie mam zamienniki za podobna kwote i szczerze to szalu nie ma. Mysle, ze mocniejsze zarowki dalyby lepszy efekt, chociaz nie probowalem. W ostatecznosci bym to wzial, ale jak nie masz parcia to poczekaj, moze trafia sie oem'y Link to comment Share on other sites More sharing options...
zubru Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 opyla się biorąc pod uwage ze nowy oryginał w serwisie około tysiąca złotych Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojekkubicz Posted March 3, 2015 Author Share Posted March 3, 2015 Mam pękniętą jedną lampę klasyczną, skoro jakość średnia, to chyba dokupię oryginalkę klasyczną i niech jarzą Jakoś nie jestem zwolennikiem zamienników, z uwagi na jakość. W tym przypadku pajac_am potwierdził.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts