Machoń Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Witam, Mam pytanie odnośnie występowania tabliczek znamionowych.... w subaru są one na przednich kielichach amortyzatorów. Czy to jest jedyne miejsce ich występowania ? Czy były wersje bez tych tabliczek ? W swoim forku z 12.2007 ich tam nie widzę. Auto kupione jako nowe z SIP - jestem pierwszym właścicielem. Początkiem 2008r. dealerzy SIP'u mieli wersje Celebration z niemieckiego rynku (nowe egzemplarze) - końcówka produkcji. Taki właśnie samochód nabyłem z zerowym przebiegiem czyli nówka sztuka. Czy mój samochód jest jakiś "inny" że ich tam nie widzę ??? Czy to normalne ? Tak się po latach zaciekawiłem tym. Pozdrawiam i dziękuję z góry za odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Nie jest inny , tabliczkę znamionowa masz na słupku B jak otworzysz drzwi kierowcy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machoń Posted March 1, 2015 Author Share Posted March 1, 2015 Dzięki za info, jutro dokładnie się przyglądne temu słupkowi. Z tego co kojarzę to od strony kierowcy jest info o parametrach ogumienia i jakaś druga dłuższa nalepka informacyjna (jakiś lity tekst, nie czytałem). Może po drugiej stronie coś będzie... bo już myślałem, że mam jakiś wybrakowany egzemplarz Pozdrawiam serdecznie Nie jest inny , tabliczkę znamionowa masz na słupku B jak otworzysz drzwi kierowcy Miałeś rację, sprawdziłem.... oprócz tych dwóch naklejek na samym dole jest jeszcze jedna, akurat mam ciemny lakier a ona jest czarna i jakoś umknęła uwadze .... ale na kielichach są otworki do montażu blaszek znamionowych ... czyli palny były to mnie zmyliło PZDR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted March 2, 2015 Ojciec Założyciel Share Posted March 2, 2015 Nie jest inny , tabliczkę znamionowa masz na słupku B jak otworzysz drzwi kierowcy Nie wiem, czy odpowiedź przyszła jeszcze z Polski, czy już z Meksyku - jest prawidłowa ( dziękuję ) Pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machoń Posted March 3, 2015 Author Share Posted March 3, 2015 Ja również dziękuje ..... wszystko się wyjaśniło A Edwin pewnie już paraduje z sombrero z logiem WRC i RK ..... PZDR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.