Waldemar Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 Czy byłoby zaiteresowanie na sprowadzanie części do Subaraków w miarę tanio i solidnie (nowych i używanych) ? :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIKKI Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 Jasne, że by było... tylko że raczej nowymi, chyba nie chcesz brać odpowiedzialności za używki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 Ja bym też był zainteresowny, wprawdzie drobiazgi, ale zawsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
executor Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 Pewnie że by było bo sam handluje używkami to wiem może już co niektórzy zauważyli jednak na początku będzie ciężko bo trzeba wiedzieć co nie co o subaru: modeli jest kilka, każdy ma różne wersje nawet w tych samych rocznikach no i można sprzedawać używki ale dobre musisz być pewin że to co sprzedajesz jest dobre. dlatego to że kupisz tanio całe auto nie oznacza że wszysko jest tam sprawne i że wszystko się sprzeda i zarobisz bo generalnie to każdy po to pracuje żeby zarobić nieważne czy u kogoś czy na swój rachunek ja siedzę w tym już dobre dwa lata i wiem że jeszcze dużo muszę sie nauczyć jeśli chodzi o subaru a po za tym jest pewna stagnacja ludzie po nakupywali sobie samochodów za psie pieniądze i jak coś nawali to nawet nie chcą tego naprawiać bo części kosztują. My Polacy niestety ale muszę to powiedzieć zawsze robimy i myślimy na odwrót. Kupujemy tanio auto nie zastanawiamy sie nad marka, ani nad tym jak go bedziemy naprawiac czy serwisowac. Jesli kogos dotknę lub obrażam to bardzo przepraszam w tym momeńcie, ale juz się nie raz spotkałem z sytuacją taką że dzwoni do mnie potencjalny klient pyta o część, oczywiście mam wszystko pasuje pozostaje kwestja ceny. w serwisie (bo tylko tam ją dostaniesz) kosztuje powiedzmy 300E (dlatego Euro bo mam bliżej do drezna niż do wrocławia) ja mówię 200zł i gościu mówi mi że jestem głupi i oszalałem. A na dodatek auto mu się rozkraczyło i nie jeździ i potrzebna ta część na wczoraj. Także trzeba dużo cierpliwość i najlepiej jest zainwestować nie w jedną sztukę a min 2,3 najlepiej rózne no i potrzebne jest dużo miejsca bo wszystko co jest dobre się sprzeda prędzej czy później a rozłożone auto zajmuje trochę miejsca Link to comment Share on other sites More sharing options...
executor Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 ach a i jeszcze jedno jak w to w depniesz to już nie ma wyjścia bo pochłania też trochę czasu i albo robisz to na serio i jakoś ci się kręci albo robisz to z doskoku nie masz z tego prawie nic i co jakiś czas zastanawiasz się czy warto to tyczy się nie tylko jeśli chodzi o handel częsciami do subaru a przeciwnie do wszystkich samochodów polecam jeszcze renówki i o dziwo fordy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waldemar Posted July 9, 2006 Author Share Posted July 9, 2006 Jak wejdę w "to" Pozdro. Waldemar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts