WOJO Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 Hej. Mam do wymiany tylne tuleje przedniego dolnego wahacza w Legacy 2005. Tuleje (oryginalne) już posiadam (planowałem wymianę w cieplejsze dni). Zazwyczaj robię takie rzeczy sam ale w związku z brakiem czasu i zbliżającą się nieuchronnie zmianą pogody proponuję zarobek.Interesują mnie warsztaty w okolicach Lublina, ale jeżeli będzie zrobione dobrze, to chętnie wybiorę się na wycieczkę. Kto chce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henryk82 Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 a samemu nie lepiej to zrobić za 100 zl kupisz ściągacz do tulei a za pozostałe 100 kratę browara co by robota lepiej szła Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rozrabiara Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 A regulaminu to się nie czytało ? http://www.forum.subaru.pl/index.php?/topic/15342-regulamin-forum-subaru/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOJO Posted December 4, 2013 Author Share Posted December 4, 2013 A regulaminu to się nie czytało ? http://www.forum.sub...n-forum-subaru/ No nie ukrywam, że się przeczytało dopiero przed chwilą i się nie widzi związku. Który konkretnie punkt tegoż naruszam powyższym wpisem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rozrabiara Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 A to to już Ci moderator wytłumaczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzioba Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 Który konkretnie punkt tegoż naruszam powyższym wpisem? >>>>>>> 100 kratę browara co by robota lepiej szła dotyczy picia przy pracy :biglol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henryk82 Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 (edited) Wojo nie kłóć się z Rozrabiarą bo na wstępie jesteś na pozycji przegranej, baby nie przegadasz choćbyś nie wiem jak się starał A punktu żadnego nie łamiesz bo ASO też jest warsztatem no chyba ze coś się zmieniło i ASO nie można nazywać warsztatem aaaaa już wiem ASO to nie warsztat ASO to skrót od (edycja moderatora) Edited December 4, 2013 by tzd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rozrabiara Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 (edited) aaaaa już wiem ASO to nie warsztat ASO to skrót od (edycja moderatora) Eheś. Edited December 4, 2013 by tzd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts