Oskar Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Nie wiem czy Moni pamięta ale rozmawiali my coś o wypadzie I TU UWAGA Bez mojego fathera na jakaś imprę, dowód zobowiązuje W Krakowie znam tylko Quniownie ale jak ktoś ma inny pomysł to mile widziany :wink: No i w końcu to ja bym mógł coś postawić a nie tylko żerować Zastanawiam się nawet czy wypad nie mógłby być moją 18-stką, bo urodziny miałem ale bez imprezy bo ciężko i długo chorowałem... No chyba że 18stki po terminie ur. się nie liczą, wtedy odpada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moniqa Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 hmmm no i to i ja się przytoczę, wkońcu licencjat raz w życiu się robi po raz pierwszy i się go broni Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogs Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 kropek, gratuluje 8) Oskar, o jakiej dacie myslisz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CracowDragon Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 kropek, ale się kurna chwalisz... :wink: Gratulacje 8) Oskar, 18-stke trza oblać bo inaczej lipa będzie... TRZA< TRZA< TRZA... jeżeli jednak myślisz o tej sobocie to ja odpadam ustawiłem się ze znajomymi i jadę do myślenic na zawody w motocrossie cy jakoś tak... więc niestety... ale w innym terminie jak najbardziej jeZzdem za... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oskar Posted July 5, 2006 Author Share Posted July 5, 2006 Hmm.... myślałem o tej, ale zobaczymy jak ludowi pasuje :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oskar Posted July 5, 2006 Author Share Posted July 5, 2006 eee.... mi ta jednak też odpada. No to mysle ze nast. na spokojnie, sie zobaczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 no i "kul" w następny weekend winno być okej OGS i CracowDragon, dzięki za gratulacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
guma Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 ja też jestem za i moze rzeczywiscie przyszły tydzień by gdzies w mmiasto ruszył, bo teraz w ta sobotę napewno robimy spota w qniowni :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr1zly Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 Rallycafe :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oskar Posted July 6, 2006 Author Share Posted July 6, 2006 Quniownia rullez, znaczy się w starych qoniach, a next sobota rzeczywiście trz by tam rynkowi o nas przypomnieć Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 Rallycafe :?: Ocipiałeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 kurka siwa znajomi mnie na rajd po górach wyciągają w następny weekend Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korton Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 kurka siwa znajomi mnie na rajd po górach wyciągają w następny weekend Te, jaki rajd? wyscigi gorskie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wełniacz Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 kropek napisał/a:kurka siwa znajomi mnie na rajd po górach wyciągają w następny weekend Te, jaki rajd? wyscigi gorskie? Pewnie bedzie dreptał do Morskiego Oka Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr1zly Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 owoc nie ocipialem rallycafe na browara jest spoko nie mowie o bibie na dole ja osobiscie jesli chodzi o imprezy to tylko rynek albo kazimierz :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 owoc nie ocipialem rallycafe na browara jest spoko nie mowie o bibie na dole ja osobiscie jesli chodzi o imprezy to tylko rynek albo kazimierz :wink: Ta.. Ale nie ma nic do jedzenia tam... Brr... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.