Jump to content

luksusowa tandeta

Adam.

Recommended Posts

Posted
Dobry wybor :) 535d mnie roczarowalo pod wzgledem jakosci, a o serwisach moge trylogie napisac. Nie polecam.

Ty to w ogóle powinieneś siedzieć cicho w temacie dupowozów - masz SE, poszedłeś kupić dupowoza i wróciłeś do domu... evo. To jaki z Ciebie ekspert w tej dziedzinie? :roll:

:twisted::D

O jezu, co ja poradze, ze akurat czarnego Accorda diesla nie bylo od reki, a EVO bylo. Tez czarne i sedan, wiec nie marudz.

Posted
Dobry wybor :) 535d mnie roczarowalo pod wzgledem jakosci, a o serwisach moge trylogie napisac. Nie polecam.

Ty to w ogóle powinieneś siedzieć cicho w temacie dupowozów - masz SE, poszedłeś kupić dupowoza i wróciłeś do domu... evo. To jaki z Ciebie ekspert w tej dziedzinie? :roll:

:twisted::D

O jezu, co ja poradze, ze akurat czarnego Accorda diesla nie bylo od reki, a EVO bylo. Tez czarne i sedan, wiec nie marudz.

:mrgreen: dobre :mrgreen:

Posted

W sumie nie ma różnicy w tych autach :twisted:

Jak pisałem wcześniej, jeżdżę leganzą... Tzn. "stoję" leganzą

Nikt nie lubi leganz :mrgreen:

535d mnie roczarowalo pod wzgledem jakosci, a o serwisach moge trylogie napisac. Nie polecam

Nikt nie lubi bmw :mrgreen:

Posted
W ostatnich dwóch były problemy z systemem elektronicznym (wyświetlacz dotykowy, GPS, bluetooth itp.). Sam wyświetlacz kosztuje 19.000 zł netto, a moduł sterujący 11.000 zł netto.

Chryste! Tyle to nawet komputery wojskowe nie kosztują :) Ta Toyota ma homologację do lotów na księżyc czy też certyfikat na przetrwanie eksploracji rowu mariańskiego?

Posted
Chryste! Tyle to nawet komputery wojskowe nie kosztują :) Ta Toyota ma homologację do lotów na księżyc czy też certyfikat na przetrwanie eksploracji rowu mariańskiego?

Myślę, że ma koncesję na prowadzenie pijalni piwa. Tylna klapa idealnie sie do tego nadaje.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...