michal Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Dobry wybor 535d mnie roczarowalo pod wzgledem jakosci, a o serwisach moge trylogie napisac. Nie polecam. Ty to w ogóle powinieneś siedzieć cicho w temacie dupowozów - masz SE, poszedłeś kupić dupowoza i wróciłeś do domu... evo. To jaki z Ciebie ekspert w tej dziedzinie? :roll: O jezu, co ja poradze, ze akurat czarnego Accorda diesla nie bylo od reki, a EVO bylo. Tez czarne i sedan, wiec nie marudz.
tomekg Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Dobry wybor 535d mnie roczarowalo pod wzgledem jakosci, a o serwisach moge trylogie napisac. Nie polecam. Ty to w ogóle powinieneś siedzieć cicho w temacie dupowozów - masz SE, poszedłeś kupić dupowoza i wróciłeś do domu... evo. To jaki z Ciebie ekspert w tej dziedzinie? :roll: O jezu, co ja poradze, ze akurat czarnego Accorda diesla nie bylo od reki, a EVO bylo. Tez czarne i sedan, wiec nie marudz. dobre
huzar105 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 O jezu, co ja poradze, ze akurat czarnego Accorda diesla nie bylo od reki, a EVO bylo. Tez czarne i sedan, wiec nie marudz. W sumie nie ma różnicy w tych autach Jak pisałem wcześniej, jeżdżę leganzą... Tzn. "stoję" leganzą Nikt nie lubi leganz 535d mnie roczarowalo pod wzgledem jakosci, a o serwisach moge trylogie napisac. Nie polecam Nikt nie lubi bmw
aflinta Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 W ostatnich dwóch były problemy z systemem elektronicznym (wyświetlacz dotykowy, GPS, bluetooth itp.). Sam wyświetlacz kosztuje 19.000 zł netto, a moduł sterujący 11.000 zł netto. Chryste! Tyle to nawet komputery wojskowe nie kosztują Ta Toyota ma homologację do lotów na księżyc czy też certyfikat na przetrwanie eksploracji rowu mariańskiego?
gulipin Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Chryste! Tyle to nawet komputery wojskowe nie kosztują Ta Toyota ma homologację do lotów na księżyc czy też certyfikat na przetrwanie eksploracji rowu mariańskiego? Myślę, że ma koncesję na prowadzenie pijalni piwa. Tylna klapa idealnie sie do tego nadaje.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.