Tiger Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 Witam, w najnowszym "Motorze" z 14 października na stronie 16 jest informacja, że "jeszcze jesienią" do salonów trafi "odmłodzona wersja" modelu. Czy można się dowiedzieć czegoś więcej, jakie zmiany itp. Mnie osobiście intryguje, czy światła do jazdy dziennej dalej trzeba będzie doklejać czy będą już zintegrowane z reflektorami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raju Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 (edited) Dzień dobry, temat przewija się w wątku o Outbacku CVT, natomiast pytanie dobre, ponieważ wczoraj kupiłem Auto Świat i tez zauważyłem taka informację. Tresc lakoniczna, wspomnieli o odmłodzeniu i nowych materiałach. Zdziwiło mnie zdjęcie, które przedstawiało samochód w jednolitej barwie nadwozia, tj. brak czarnych elementów. http://www.magazynau..._plaska#1214936 To co mi wiadomo, to najprawdopodobniej juz w listopadzie dostępny będzie Outback w wersji Special Edition w pakietack 00X oraz Sport. Cechy charakterystyczne tego pierwszego to listwy drzwiowe, relingi ze zintegrowanymi belkami poprzecznymi, ciemne klosze reflektorów, antracytowe felgi i atrapa chłodnicy. Wersja Sport będzie miała dodatkowo karbonowe wykończenie wnętrza oraz 17 calowe tarcze hamulcowe i najprawdopodobniej 18 calowe felgi alu. Obydwie limitowane wersje będa dostępne dla pakietu wyposażeniowego Active oraz Comfort. http://www.caradvice...rice-rise-2014/ Pozdrawiam Edited October 18, 2013 by raju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam12 Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 (edited) no i wszystko jasne 17 calowe tarcze hamulcowe Raju a co to za wynalazek ? Edited October 18, 2013 by Adam12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raju Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Outback 2014 nie będzie miał świateł do jazdy dziennej. Natomiast w katalogu akcesoriów dla modelu 2013 pojawił się nowy opcjonalny element; mianowicie wymieniając obudowę halogenów w zderzaku przednim, możemy ja zastąpic nową ze zintegrowanymi trzema diodami. Wygląda to bardzo estetycznie i jak element fabryczny! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam12 Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Fajna sprawa ale tania nie jest W opisie jest błąd bo takie światła na pewno nie pasują do MY10. http://www.sklep.subaru.pl/pl/p/Swiatla-do-jazdy-dziennej/171 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted October 21, 2013 Ojciec Założyciel Share Posted October 21, 2013 Zmiany na rok 2014 sa absolutnie minimalne ( trudne do zauważenia ). Natomiast istotnie są dwie wersje specjalne: - "sport" ( o nieco bardziej "miejskim" charakterze ) - "X" ( o trochę bardziej SUV-owej stylizacji ). Informacje wkrótce. Pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek W Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 (edited) Mam go od połowy miesiąca. Zmiany są faktycznie znikome. Nie znam dobrze poprzedniego rocznika, ale wydaje mi się, że z wyglądu zmieniły się tylko zegary. Nieprawdziwe okazały się informacje o zmianie koloru felg i malowaniu całego nadwozia w jednym kolorze. Te zmiany są chyba zarezerwowane dla wersji specjalnych Pozdrawiam Edited October 30, 2013 by Grzesiek W Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lokus Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Witam. A wiadomo coś na temat poprawienia zabezpieczenia antykorozyjnego blachy by po 3-4 latach nie pojawiały ogniska rdzy ;-) Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts