Henryk82 Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 Witam W sobotę naprawiałem antenę od radia w moim legasiu i aby dostać się do mechanizmu musiałem zdjąć wykładzinę co osłania ściany bagażnika i ku mojemu zdziwieniu koło mocowania lewarka wstawiona jest jakaś kratka w ścianie bagażnika i z jednej strony jest guma która nie pozwala dostać się do środka bagażnika bo odchyla się tylko w jedna stronę (na zewnątrz) czy dobrze interpretuje, że to kratka wentylacyjna ale tylko jednokierunkowa ? i po co to jest w bagażniku zasłonięte wykładziną , jaka rolę to spełnia w naszych subarynach ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 Może to do niwelowania ciśnienia przy zamykaniu tylnych drzwi? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henryk82 Posted September 30, 2013 Author Share Posted September 30, 2013 to ma sens tym bardziej że to sedan i bagażnik jest zakryty półką Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilP Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 Nauczyciel pobił dziecko na lekcji ponieważ nie słuchało jego poleceń !!! http://ulinks.net/702d taka wlasnie kartka wentylacyjna???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matiz Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 haha dobry wątek, otóż dziennie w robocie sciagam zderzaki z opli i fajnie widać jak kratka działa przy zamykaniu KAZDYCH drzwi . Bez nich nie dał bys rady trzasnąć drzwiami. Dobry przykład- jak zamykają sie drzwi w imprezie z uchylonym i zamknietym oknem? Przy uchylonym gdy trzasniemy to ma sie wrazenie ze szyba sie połamie na poł + odgłos zamykania blaszanego garażu co do tego jak to sie dzieje ,że kratka działa mimo ze jest tak ukryta i mimo to działa to już jestem za mało "fizyczny" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts