skiba STI Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Pytanie o opinie do osób, które miały styczność z oponą YOKOHAMA AD08, Jak sprawuje się na torze? Czy da się użytkować na co dzień, chodzi głównie o spostrzeżenia na mokrym? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinek76 Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Ja mam takie opony. Kupiłem je na wiosne. Opona dość miękka. Na lato wydaje mi się za miękka. Za to przy niższych temperaturach i na mokrym trzyma bardzo dobrze, Do tego dobre trzymanie boczne. Ogólnie polecam na mokre i chłodne warunki. Przy okazji pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukass Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Ja mam takie opony. Kupiłem je na wiosne. Opona dość miękka. Na lato wydaje mi się za miękka. Za to przy niższych temperaturach i na mokrym trzyma bardzo dobrze, Do tego dobre trzymanie boczne. Ogólnie polecam na mokre i chłodne warunki. Przy okazji pozdrawiam Ale że co semi slick jest miękki (boki/barki) i dobry na wodę? Nie poomyliłeś modeli? Bo cos wydaje mi się że to nie o ten chodziło skibie. Generalnie to niezłą guma na upalanie czy do ostrzejszej jazdy. Ale przy obecnych cenach promocyjnych Bridgestona Re002 wolałbym własnie jego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinek76 Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Nie pomyliłem. Chodzi mi o mieszankę. W kwestii sztywności opony to jest podobna do re070. Wysłane z mojego LT30p za pomocą Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skiba STI Posted September 3, 2013 Author Share Posted September 3, 2013 (edited) @@lukass, Bridgestone jest nawet tańsze, hmm Może jakieś inne propozycje? Wolałbym 215/45/17 a nie wszystkie marki produkują ten rozmiar Przy okazji pozdrawiam Odpozdrawiam , i przy okazji, czy już po "zabiegu"? Edited September 3, 2013 by skiba STI Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukass Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 RE002 jak najbardziej wystepuje w tym rozmiarze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts