STIFF Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Poszukuję ogarniającego pierdoły serwisu audio w Warszawie. Jakiś czas temu sysypało mi sie radio fabryczne - nie łapie praktycznie żadnej stacji - czasem 1-2 stacje w centrum. Nie jest to problem radia bo mam drugie i też nie bangla. Problem musi leżeć chyba w samej antenie i jej kablu, osprzęcie etc. Byłem już w 3 "warsztatach" - ale oni przes serwis radio rozumieją tylko strojenie CB a z moim problemem to tylko mogą pomóc zakłądając nowe - z tym im się nie chce walczyć. To jak - pomożecie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilP Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Mi kiedys ladnie ogarneli audio na ul. Czernakowskiej (obok Bartyckiej). Niestety bylo to 5-6 lat temu.. Nie wiem jak jest teraz. Zadzwonic w sumie zawsze mozna www.a-zet.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lojszczyk Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Poszukuję ogarniającego pierdoły serwisu audio w Warszawie. Jakiś czas temu sysypało mi sie radio fabryczne - nie łapie praktycznie żadnej stacji - czasem 1-2 stacje w centrum. Nie jest to problem radia bo mam drugie i też nie bangla. Problem musi leżeć chyba w samej antenie i jej kablu, osprzęcie etc. Byłem już w 3 "warsztatach" - ale oni przes serwis radio rozumieją tylko strojenie CB a z moim problemem to tylko mogą pomóc zakłądając nowe - z tym im się nie chce walczyć. To jak - pomożecie? Gwarantuję dobry serwis ogarniający często subaru . Naprawiają nawet na zlecenie ASO . Na Okęciu przy Al. Krakowskiej 123 . Al. Krakowska róg Rękodzielniczej 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drout Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Byłem na okęciu i ogarniali u mnie. Gość nawet przez chwilę miał forka 2,5 xt Link to comment Share on other sites More sharing options...
STIFF Posted April 28, 2013 Author Share Posted April 28, 2013 Gwarantuję dobry serwis - rzut beretem od biura - na pewno sprawdzę. Przyznam że podjechałem tam raz ale mieli taki pożar, że po prostu odpuściłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harry78 Posted May 21, 2013 Share Posted May 21, 2013 znam gościa z tego a-Zet wiec jeśli ktoś będzie potrzebował to mogę dać do niego prywatny namiar. Pewnie będzie taniej niż przez firmę. ;-) On ogarnia tematy audio, nawigacji, cb, dziwnych i nietypowych montaży. Mi też robił kilka rzeczy i jestem zadowolony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts