Jump to content

serwis audio Warszawa

STIFF

Recommended Posts

Poszukuję ogarniającego pierdoły serwisu audio w Warszawie. Jakiś czas temu sysypało mi sie radio fabryczne - nie łapie praktycznie żadnej stacji - czasem 1-2 stacje w centrum. Nie jest to problem radia bo mam drugie i też nie bangla. Problem musi leżeć chyba w samej antenie i jej kablu, osprzęcie etc.

Byłem już w 3 "warsztatach" - ale oni przes serwis radio rozumieją tylko strojenie CB a z moim problemem to tylko mogą pomóc zakłądając nowe - z tym im się nie chce walczyć.

To jak - pomożecie? :D

Mi kiedys ladnie ogarneli audio na ul. Czernakowskiej (obok Bartyckiej). Niestety bylo to 5-6 lat temu.. Nie wiem jak jest teraz. Zadzwonic w sumie zawsze mozna :) www.a-zet.net/

Poszukuję ogarniającego pierdoły serwisu audio w Warszawie. Jakiś czas temu sysypało mi sie radio fabryczne - nie łapie praktycznie żadnej stacji - czasem 1-2 stacje w centrum. Nie jest to problem radia bo mam drugie i też nie bangla. Problem musi leżeć chyba w samej antenie i jej kablu, osprzęcie etc. Byłem już w 3 "warsztatach" - ale oni przes serwis radio rozumieją tylko strojenie CB a z moim problemem to tylko mogą pomóc zakłądając nowe - z tym im się nie chce walczyć. To jak - pomożecie? :D

Gwarantuję dobry serwis ogarniający często subaru . Naprawiają nawet na zlecenie ASO .

Na Okęciu przy Al. Krakowskiej 123 . Al. Krakowska róg Rękodzielniczej

• Upvote 1

• 4 weeks later...

znam gościa z tego a-Zet wiec jeśli ktoś będzie potrzebował to mogę dać do niego prywatny namiar. Pewnie będzie taniej niż przez firmę. ;-)

On ogarnia tematy audio, nawigacji, cb, dziwnych i nietypowych montaży. Mi też robił kilka rzeczy i jestem zadowolony.