Skocz do zawartości

Melduję, że......


stach1111

Rekomendowane odpowiedzi

Woda, mąka, drożdże, 15 minut zagniatania, potem rozwałkować, na wierzch kilka dodatków, potem do nagrzanego piekarnika na 10 minut i GOTOWE  :biglol:


Jak się sprężysz to przed 23.00 powinieneś ją zjeść  ;)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Woda, mąka, drożdże, 15 minut zagniatania, potem rozwałkować, na wierzch kilka dodatków, potem do nagrzanego piekarnika na 10 minut i GOTOWE :biglol:

 

Jak się sprężysz to przed 23.00 powinieneś ją zjeść ;)

ja ci dam wodę... Mlekooooooooo...!
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Woda, mąka, drożdże, 15 minut zagniatania, potem rozwałkować, na wierzch kilka dodatków, potem do nagrzanego piekarnika na 10 minut i GOTOWE  :biglol:

Jak się sprężysz to przed 23.00 powinieneś ją zjeść  ;)

Najlepsze ciasto na pizzę dojrzewa kilka dni :P

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

×
×
  • Dodaj nową pozycję...