macpro Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 Dla tych co czekają na kontynuacje to mam potwierdzenie imprezy w Radomiu ta sama ekipa co w Legionowie trochę inne zasady. Oczywiście zaczynamy od jazd treningowych Później wyścigi na dochodzenie w zeszłym roku fajnie to wyszło więc ponawiamy. Termin: 14 października niedziela Miejsce: RADOM, KARTODROM RADOM, ul. Warszawska 17/21 Mam pomysł jak się zgłosi 5 aut z forum można zrobić osobną klasyfikację z forum subaru co wy na to ! -- Pn wrz 24, 2012 9:36 pm -- Tak było w zeszłym roku http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater Link to comment Share on other sites More sharing options...
dario007 Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 Nie byłem jeszcze na tym torze w Radomiu, także postaram się byc i przetestować nowe zabawki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabanas Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 Chętnie się piszę Link to comment Share on other sites More sharing options...
macpro Posted September 26, 2012 Author Share Posted September 26, 2012 bardzo proszę o zgłoszenie on-line chętncyh uczestników, dobrze jest także zerknąć w regulamin http://ak-krolewski.pl/zapisy/index.php?id=39&p=2 W razie pytań oczywiście walić śmiało Link to comment Share on other sites More sharing options...
edek2006 Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 No to i ja chętnie rozprostuje prawa nogę w niedziele. Dario 007 też tam jeszcze nie jeździłem, więc może wystartujemy razem z Wawy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macpro Posted October 9, 2012 Author Share Posted October 9, 2012 Tylko tylu chętnych za daleko do Radomia czy jak ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dario007 Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 No to i ja chętnie rozprostuje prawa nogę w niedziele. Dario 007 też tam jeszcze nie jeździłem, więc może wystartujemy razem z Wawy ? No w piątek wieczorkiem jak wroce z targow to potwierdze ale jesli tak to oczywiscie dam znaka i lecim razem 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virus12 Posted October 10, 2012 Share Posted October 10, 2012 zachęcam do udziały wszystkich jeszcze nie zdecydowanych. W zeszłym roku uczestniczyłem swoją turbowanną, bardzo z tej imprezy byłem zadowolony. W tym roku niestety już subarak zmienił właściciela, i nie mam czym wystartować. Straaaasznie żałuje, mogłem go przetrzymać i sprzedać dopiero po Radomiu. Tor z naprawdę bardzo fajna nawierzchnią Dla nie facebookowców info tutaj http://www.ak-krolewski.pl/aktualnosci/ ... -tor-radom Galeria z zeszłorocznej imprezy jest tutaj http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 490&type=3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macpro Posted October 10, 2012 Author Share Posted October 10, 2012 Mam pytanie ile osób zgłosiło się z forum subaru do imprezy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dario007 Posted October 10, 2012 Share Posted October 10, 2012 Mam pytanie ile osób zgłosiło się z forum subaru do imprezy ? Mam nadzieje ze nawet jesli nie rejestrowałem sie nigdzie indziej niz wpis na forum to jak przyjade nie bedzie problemu z wystartowaniem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
edek2006 Posted October 11, 2012 Share Posted October 11, 2012 Mam pytanie ile osób zgłosiło się z forum subaru do imprezy ? Ja jestem już po rejestracji. dario007 formalności załatwia na miejscu, ale na stronie rejestracyjnej widać co najmniej sześć Subaraków, ale czy są forumowe :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
macpro Posted October 11, 2012 Author Share Posted October 11, 2012 Ojjoj jak zawsze przy tego typie imprezie rejestracje prowadzimy on-line samo info na forum nie wystarcza trzeba sie zarejestrować oraz opłacić ze zwzgledu na to ze jest kolejnosc zgłoszen kilku chetnych jest http://www.ak-krolewski.pl/zapisy/index.php?id=39 Przeczytaj regulamin ważne ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dario007 Posted October 11, 2012 Share Posted October 11, 2012 No ja jestem na wyjezdzie i nie dam rady zrobic tych formalnosci wiec potwierdz prosze czy dam rade mimo wszystko zalatwic formalnosci na miejscu? No jesli nie to odpadam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macpro Posted October 12, 2012 Author Share Posted October 12, 2012 Nie bardzo łapie masz dostęp do netu to wszystko to rejestracje możesz zrobić on-line na stronie także i wpłatę w czym jest problem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dario007 Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 Do netu czasem zagladne tylko na chwilke z fona! Link to comment Share on other sites More sharing options...
edek2006 Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 No ja jestem na wyjezdzie i nie dam rady zrobic tych formalnosci wiec potwierdz prosze czy dam rade mimo wszystko zalatwic formalnosci na miejscu?No jesli nie to odpadam! Wejdź na stronę Automobilklubu Królewskiego, potem w dziale nasze imprezy na Testy Techniki Jazdy 4 i tam do zakładki rejestracja. Wypełnienie formularza zajmie Ci 2 min i jak wciśniesz wyślij to automatycznie się on rejestruje. Sorry za taki łopatologiczny opis :roll: ale to naprawdę prosty i wygodny sposób. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dario007 Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 edek2006, dzieki za info Z rejestracjoa może jakims poznym wieczorem dam rade ale przelewu niestety na pewno nie więc czy chociaż to dam rade na miejscu załatwic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrrr Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 Mam pytanie ile osób zgłosiło się z forum subaru do imprezy ? Ja zgłosiłem siebie i Imprezę do imprezy -- Pt paź 12, 2012 3:16 pm -- czy chociaż to dam rade na miejscu załatwic? Chyba nie... "Uprzejmie informujemy, iż limit miejsc został wyczerpany, prosimy o nie wpłacanie wpisowego na konto, do imprezy dopuszczamy 44 załogi..więcej uczestników spowoduje, że będzeicie dlugo czekali na swój przejazd, a chodzi nam żebyście sie wyjeździli i stosunkowo krótko czekali na kolejny przejazd zachowujac kompaktowy charakter imprezy..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
macpro Posted October 12, 2012 Author Share Posted October 12, 2012 Przerosło nasze oczekiwania jeżeli obiekt byłby większy nie było by problemu najwyżej następna impreza czekam na śnieg Link to comment Share on other sites More sharing options...
edek2006 Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 edek2006, dzieki za info Z rejestracjoa może jakims poznym wieczorem dam rade ale przelewu niestety na pewno nie więc czy chociaż to dam rade na miejscu załatwic? Nic nie pękaj najwyżej będziemy na zmianę z moimi blachami jeździć Link to comment Share on other sites More sharing options...
dario007 Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 Mam pytanie ile osób zgłosiło się z forum subaru do imprezy ? Ja zgłosiłem siebie i Imprezę do imprezy -- Pt paź 12, 2012 3:16 pm -- czy chociaż to dam rade na miejscu załatwic? Chyba nie... "Uprzejmie informujemy, iż limit miejsc został wyczerpany, prosimy o nie wpłacanie wpisowego na konto, do imprezy dopuszczamy 44 załogi..więcej uczestników spowoduje, że będzeicie dlugo czekali na swój przejazd, a chodzi nam żebyście sie wyjeździli i stosunkowo krótko czekali na kolejny przejazd zachowujac kompaktowy charakter imprezy..." No nic moze innym razem trafie co by z robotą lepiej pogodzic. Trenujcie, trenujcie cobyscie mieli szanse nastepnym razem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macpro Posted October 12, 2012 Author Share Posted October 12, 2012 dario007 dawaj na priv Link to comment Share on other sites More sharing options...
dario007 Posted October 13, 2012 Share Posted October 13, 2012 edek2006, dzieki za info Z rejestracjoa może jakims poznym wieczorem dam rade ale przelewu niestety na pewno nie więc czy chociaż to dam rade na miejscu załatwic? Nic nie pękaj najwyżej będziemy na zmianę z moimi blachami jeździć To nie montuj za mocno tych tablic... O ktorej i skąd stertujecie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snt Posted October 13, 2012 Share Posted October 13, 2012 Czy jeszcze jest jakas szansa dopuszczenia jeszcze jednego Subaraka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
edek2006 Posted October 13, 2012 Share Posted October 13, 2012 edek2006, dzieki za info Z rejestracjoa może jakims poznym wieczorem dam rade ale przelewu niestety na pewno nie więc czy chociaż to dam rade na miejscu załatwic? Nic nie pękaj najwyżej będziemy na zmianę z moimi blachami jeździć To nie montuj za mocno tych tablic... O ktorej i skąd stertujecie? Ja planuje ruszyć z centrum ( rondo ONZ ) o 7.00. Nie będę przy kompie, więc ewentualnie daj znać na tel ( poszedł na PW ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts