Jump to content

Testy Techniki Jazdy Radom

macpro

Recommended Posts

Dla tych co czekają na kontynuacje to mam potwierdzenie imprezy w Radomiu ta sama ekipa co w Legionowie trochę inne zasady. Oczywiście zaczynamy od jazd treningowych Później wyścigi na dochodzenie w zeszłym roku fajnie to wyszło więc ponawiamy.

Termin: 14 października niedziela

Miejsce: RADOM, KARTODROM RADOM, ul. Warszawska 17/21

Mam pomysł jak się zgłosi 5 aut z forum można zrobić osobną klasyfikację z forum subaru :) co wy na to !

-- Pn wrz 24, 2012 9:36 pm --

Tak było w zeszłym roku

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater

• 2 weeks later...
No to i ja chętnie rozprostuje prawa nogę w niedziele. Dario 007 też tam jeszcze nie jeździłem, więc może wystartujemy razem z Wawy ?

No w piątek wieczorkiem jak wroce z targow to potwierdze ale jesli tak to oczywiscie dam znaka i lecim razem 8)

zachęcam do udziały wszystkich jeszcze nie zdecydowanych.

W zeszłym roku uczestniczyłem swoją turbowanną, bardzo z tej imprezy byłem zadowolony.

W tym roku niestety już subarak zmienił właściciela, i nie mam czym wystartować.

Straaaasznie żałuje, mogłem go przetrzymać i sprzedać dopiero po Radomiu.

Tor z naprawdę bardzo fajna nawierzchnią

Dla nie facebookowców info tutaj http://www.ak-krolewski.pl/aktualnosci/ ... -tor-radom

Galeria z zeszłorocznej imprezy jest tutaj http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 490&type=3

Mam pytanie ile osób zgłosiło się z forum subaru do imprezy ?

Mam nadzieje ze nawet jesli nie rejestrowałem sie nigdzie indziej niz wpis na forum to jak przyjade nie bedzie problemu z wystartowaniem...

Ja jestem już po rejestracji. dario007 formalności załatwia na miejscu, ale na stronie rejestracyjnej widać co najmniej sześć Subaraków, ale czy są forumowe :?:

No ja jestem na wyjezdzie i nie dam rady zrobic tych formalnosci wiec potwierdz prosze czy dam rade mimo wszystko zalatwic formalnosci na miejscu?

No jesli nie to odpadam!

Wejdź na stronę Automobilklubu Królewskiego, potem w dziale nasze imprezy na Testy Techniki Jazdy 4 i tam do zakładki rejestracja. Wypełnienie formularza zajmie Ci 2 min i jak wciśniesz wyślij to automatycznie się on rejestruje. Sorry za taki łopatologiczny opis :roll: ale to naprawdę prosty i wygodny sposób.

Ja zgłosiłem siebie i Imprezę do imprezy :mrgreen:

-- Pt paź 12, 2012 3:16 pm --

czy chociaż to dam rade na miejscu załatwic?

Chyba nie...

"Uprzejmie informujemy, iż limit miejsc został wyczerpany, prosimy o nie wpłacanie wpisowego na konto, do imprezy dopuszczamy 44 załogi..więcej uczestników spowoduje, że będzeicie dlugo czekali na swój przejazd, a chodzi nam żebyście sie wyjeździli i stosunkowo krótko czekali na kolejny przejazd zachowujac kompaktowy charakter imprezy..."

edek2006, dzieki za info :oops:

Z rejestracjoa może jakims poznym wieczorem dam rade ale przelewu niestety na pewno nie więc czy chociaż to dam rade na miejscu załatwic?

Nic nie pękaj najwyżej będziemy na zmianę z moimi blachami jeździć :mrgreen:

Ja zgłosiłem siebie i Imprezę do imprezy :mrgreen:

-- Pt paź 12, 2012 3:16 pm --

czy chociaż to dam rade na miejscu załatwic?

Chyba nie...

"Uprzejmie informujemy, iż limit miejsc został wyczerpany, prosimy o nie wpłacanie wpisowego na konto, do imprezy dopuszczamy 44 załogi..więcej uczestników spowoduje, że będzeicie dlugo czekali na swój przejazd, a chodzi nam żebyście sie wyjeździli i stosunkowo krótko czekali na kolejny przejazd zachowujac kompaktowy charakter imprezy..."

No nic moze innym razem trafie co by z robotą lepiej pogodzic.

Trenujcie, trenujcie cobyscie mieli szanse nastepnym razem... :twisted::twisted::lol:

Z rejestracjoa może jakims poznym wieczorem dam rade ale przelewu niestety na pewno nie więc czy chociaż to dam rade na miejscu załatwic?

To nie montuj za mocno tych tablic... :D

O ktorej i skąd stertujecie?

To nie montuj za mocno tych tablic... :D

O ktorej i skąd stertujecie?

Ja planuje ruszyć z centrum ( rondo ONZ ) o 7.00. Nie będę przy kompie, więc ewentualnie daj znać na tel ( poszedł na PW )