TomekSTI Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Witam interesuje mnie opinia użytkowników nt wydechu mgmotorsport do Imprezy STI jak brzmi, jak wykonany, głośny, cichy ??? np w porównaniu do H&S lub innych Link to comment Share on other sites More sharing options...
vince_snd Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Dosyć trudne pytanie, bo firma w zasadzie robi indywidualne rzeczy, a jak wiemy takie się różnią od siebie. Dodatkowo na głośność wydechu, poza wielkością puszek i wytłumieniem wpływają np. katalizatory. Jak dla mnie wykonanie bardzo dobre, polecam. Mój jest raczej głośny, ja mam pełen przelot. Jeśli będziesz potrzebował bardziej cichy, z pewnością Ci taki zrobią albo dobiorą odpowiedni. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruk Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Miałem i polecam, bardzo elastyczni w stosunku do klienta, duże doświadczenie w sporcie, w tuningu, jakość wykonania na wysokim poziomie, dobry stosunek ceny do jakości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisro Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Ja w 3mieście znam gościa co bije ich na głowę pod względem jakości spawania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts