kosmit007 Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Witam! zostałem niedawno posiadaczem wrx sti 2011 w wersji sedan. .....naczytałem się już po fakcie na forach na temat awaryjności silników w tych modelach i lekko sie przeraziłem.... pytanie! auta już nie sprzedam, więc trzeba ratować sytuacje!!! przebieg 4 tys km.....mam od razu zakuwac silnik????? myślałęm o remapie , wydechu itd.....ale teraz nie wiem czy ma to wszystko sens...co za BUBEL !!!! z góry dziękuję za wszelkie porady Link to comment Share on other sites More sharing options...
x_maly_x Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Sprzedaj czym prędzej ten "BUBEL" i kup szybciutko to co polecają na tych "forach" Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoowty Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 kosmit007, nie panikuj masz gwarancje narazie remap sobie podaruj i ciesz sie furka Link to comment Share on other sites More sharing options...
imgw Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 a po co 2 takie same tematy w 2 roznych dzialach ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablonas Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 a po co 2 takie same tematy w 2 roznych dzialach ? jw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts