Paweł C Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 ta umiejętność może się nam przydać: http://www.spryciarze.pl/zobacz/jak-otw ... onsterfilm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joanna7f Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzioba Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 stara metoda A wiesz jak otworzyć konserwe kamieniem??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł C Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 pocierać aż się zetrze :?: -- 4 maja 2011, o 11:41 -- sześć Joasiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 pocierać aż się zetrze :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zacier Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Ponowne dzień dobry . Fajna pogoda w Gdańsku a u mnie śnieg jeszcze zaleguje :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joanna7f Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZ Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Ponowne dzień dobry . Fajna pogoda w Gdańsku a u mnie śnieg jeszcze zaleguje :shock: A bo wy tam w Nowosybirsku tak macie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zacier Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Ponowne dzień dobry . Fajna pogoda w Gdańsku a u mnie śnieg jeszcze zaleguje :shock: A bo wy tam w Nowosybirsku tak macie... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł C Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 zrobiłem sobie wolne, piję czwartego kasztelana i zaczynam czuć banie... Wszystko przez ten śnieg :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozrabiara Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Paweł C, Źle utopiłeś Marzannę to teraz masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł C Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Paweł C, Źle utopiłeś Marzannę to teraz masz Dopieszczona była przed topieniem, myślałem, że to wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzioba Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 pocierać aż się zetrze :?: nie smiej sie bo to jest wlasnie metoda i wbrew pozorom bardzo szybka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZ Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 pocierać aż się zetrze :?: nie smiej sie bo to jest wlasnie metoda i wbrew pozorom bardzo szybka Może nagrasz filmik poglądowo-instruktażowy... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzioba Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 a jakie znacie inne metody oryginalne metody otwierania konserw , butelek itp??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZ Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 C4... 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł C Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Semtex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZ Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Semtex Tylko czekałem na to... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł C Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Semtex Tylko czekałem na to... :wink: ewentualnie amunicja specjalna do strzelby gładkolufowej, np PR-PIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joanna7f Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 mydło 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZ Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 mydło 8) Jeszcze nie padło pytanie: Otworzyć ci puszkę? ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł C Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 mydło 8) my, komandosi, nie używamy mydła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzioba Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Powidło -- 4 maja 2011, o 12:49 -- Otworzyć ci puszkę? ... odświeżyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZ Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Proszę was... Chuck Norris zjada zawartość 0,5 kg puszki z mielonką bez jej otwierania... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzioba Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Proszę was... Chuck Norris zjada zawartość 0,5 kg puszki z mielonką bez jej otwierania... :roll: ale za to z szerokim uśmiechem -- 4 maja 2011, o 12:54 -- najśmieszniejsze jest otwieranie puszki siekierka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się