G.Kossakowski Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Mam problem bo siadły mi amortyzatory i zgłaszam sie tutaj z moim problemem bo nikt nie umie mi odpowiedziec czy dopasuja amortyzatory od wersji europejskiej. moze ktos tutaj wie z gory dzieki za odp:) pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Taniej i lepiej bedzie jak kupisz sobie KYB. Koni sa troszke drozsze ale tez sa lepsze od KYB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.Kossakowski Posted September 29, 2005 Author Share Posted September 29, 2005 no tak ale chodzi mi o to czy roznia sie czyms wogole bo dzwoniłem do dawoja to nikt nic nie wiem hehe.. a mam do kupienia sachsy i nie wiem czy roznia sie od europejskiej wersji pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Beda pasowaly, chociaz z tego co slyszalem to sa kiepskie amortyzatory. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 O ile pamiętam Intakwrx też kiepsko się wypowiadał o sachsach, lepiej KYB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.Kossakowski Posted September 29, 2005 Author Share Posted September 29, 2005 przynajmniej sie ciesze ze beda pasowały moze jednak kayaba zobaczymy wyjdzie w praniu wszystko dzieki za odp pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszek Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Ja zamówiłem do Wrx US spec 04 amorki Tein (chyba) polecam, regulowane od środka (tzn tylko twardośc) i chyba pasują choć jeszcze nie założyłem, ale mechanik z Subaru mówił, że bedą pasować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam_Tomaszek Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 jeszcze nie zalozyles, nie wiesz dokladnie czy tein i juz polecasz?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszek Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 jeszcze nie zalozyles, nie wiesz dokladnie czy tein i juz polecasz?? Ale chłopie masz rację aż mi głupio, gdzieś tam usłyszałem, że fajne, zachowałem się jak kobieta bo ładny wyświetlacz i błyszczy :shock: i juz polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Tylko ze takie Tein'y kosztuja 4-5 razy wiecej niz KYB AGX a tez nie sa jakies tam rewlacyjne, szczegolnie na zlych nawierzchniach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 szczegolnie na zlych nawierzchniach. Chciałeś napisać: "W Polsce"..? 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.Kossakowski Posted September 30, 2005 Author Share Posted September 30, 2005 A dokladniej (W Warszawie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszek Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 no i w okolicach Szczecina Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProsiaQ Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 kombinuj KYB AGX i sie nie zastanawiaj. dzialaja calkiem niezle. beda pasowac - sa takie same w EU spec jak w US spec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts