japs Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Pytanko! Kiedy można spodziewać się w Polsce nowej Imprezy. Jestem zaintersowany nabyciem pojazdu.
Przemeq Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Pytanko! Kiedy można spodziewać się w Polsce nowej Imprezy. Jestem zaintersowany nabyciem pojazdu. Nie jestem Dyrekcja, ale mam pewne informacje na ten temat 8). Według moich informacji pod koniec października mają się pojawić w sprzedaży, a na przełomie września i października - pierwsze modele pokazowe (model pokazowy?). Zamówić możesz już dziś... 8) PS. Zmień tytuł - nie ma takiego samochodu jak "Imreza"
japs Posted September 15, 2005 Author Posted September 15, 2005 Dzięki ! To muszę się kopnąć do Mikołowa w najbliższym czasie. Tytuł zmieniony
Azrael Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Tytuł zmieniony Mało skutecznie. Poprawiłem.
gr1zly Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 ja wiem tylko tyle ze pod koniec pazdziernika ma przyjsc okolo 15 sti (na cala polske) potem dopiera beda po nowym roku :/
owoc666 Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 ja wiem tylko tyle ze pod koniec pazdziernika ma przyjsc okolo 15 sti (na cala polske) potem dopiera beda po nowym roku :/ E, no chyba nie bardzo. Przemeq zamówił jako jeden z pierwszych (chyba) i ma termin na styczeń (odbioru auta ).
Przemeq Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 ja wiem tylko tyle ze pod koniec pazdziernika ma przyjsc okolo 15 sti (na cala polske) potem dopiera beda po nowym roku :/ E, no chyba nie bardzo. Przemeq zamówił jako jeden z pierwszych (chyba) i ma termin na styczeń (odbioru auta ). Tak właśnie jest. PS. Styczeń jest już po nowym roku
owoc666 Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 To czemu sobie na październik nie zamówiłeś? Chyba, że wiadome względy .
kropek Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 PS. Styczeń jest już po nowym roku to jeszcze tyle lansu teksotwego związanego z NEW Imprezą będzie do przeczytania ze strony Przemeq'a. Panowie damy radę to tylko styczeń, więc już blisko Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie
Przemeq Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 to jeszcze tyle lansu teksotwego związanego z NEW Imprezą będzie do przeczytania ze strony Przemeq'a. Panowie damy radę to tylko styczeń, więc już blisko To nie lans. To próba odreagowania stresu związanego z tym, że NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ . Nikomu nie życzę, by przeżywał takie katusze, jakie ja teraz przeżywam...:roll: Ale dobra, będę się próbował powstrzymywać przed pisaniem na ten temat... :roll: (nota bene - już się powstrzymuję. W wątku na temat nowej imprezy mojego wpisu nie było już od dość dawna...) owoc - pisałem już parę razy na Forum, dlaczego to jest styczeń... Chodzi o to, że kupując ten samochód wcześniej skazywałbym się na jeszcze gorsze katusze - samochód w Polsce, ja poza nią...
owoc666 Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 owoc - pisałem już parę razy na Forum, dlaczego to jest styczeń... Chodzi o to, że kupując ten samochód wcześniej skazywałbym się na jeszcze gorsze katusze - samochód w Polsce, ja poza nią... Chyba, że wiadome względy O to mi chodziło .
Fido__ Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Hej, goście, miało nie być paplaniny w pytaniach do dyrekcji. A sio.
Recommended Posts