pawel.xxx1 Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 Witam interesuje mnie hks ssqv 3 do mojego gt,gdzie nabyć i szybko i tanio. ew jakiś ciekawszy pomysł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PKocial Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 dla mnie shit trzy ostatnio kupione rozpadły się w przeciągu miesiąca , tzn puszczały wykonanie wew. "plastic" ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMI Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Najciekawszym pomyslem bedzie pozostanie przy serii albo porzadnym recyrkulacyjnym zaworze. A jakim, to najlepiej Ci powie Twoj mapper przed remapem. W przeciwnym razie bym nie ruszal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOROwaty Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 dla mnie shit trzy ostatnio kupione rozpadły się w przeciągu miesiąca , tzn puszczały wykonanie wew. "plastic" ... Ciekawe - A oryginalne HKS kupowałeś czy "HKS Style"? Najciekawszym pomyslem bedzie pozostanie przy serii albo porzadnym recyrkulacyjnym zaworze.A jakim, to najlepiej Ci powie Twoj mapper przed remapem. W przeciwnym razie bym nie ruszal. Tutaj uzależniałbym to od gustu i celu zakładania zaworu - ja mam jakiś uniwersalny BOV jeszcze po Michaelu: przelewa silnik, wali ogniem z rury (czasem się boję że zawał zafunduje przechodniom), pali dużo a tak banan na gębie mam i nie chce mi się wracać do serii W sumie w przypływie nadmiaru kasy chętnie HKS też bym zafundował sobie. Ale z tego co wiem - ceny absurdalne w PL, a przy obecnym kursie USD i na E-bayu szału nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts