Dehnel Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 Leci ktoś na Lotos? w piątek wyjeżdżam do 3miasta Sexem, jakieś spotkanie na OeSach? Może ktoś mi powie, gdzie warto jechać, bo to zupełnie nie moje rajdowe rejony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 Do Trójmiejskich spotów zajrzyj :wink: . spośród spamu wybrałam 2 posty na temat viewtopic.php?p=1056183#p1056183 viewtopic.php?p=1058326#p1058326 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzd Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 W skrócie - spotujemy się w piątek wieczorem na prologu na stadionie zużlowym, oraz w sobotę i niedzielę rano, z bazą w Kielnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dehnel Posted May 12, 2010 Author Share Posted May 12, 2010 przez spam przeleciałem i dalej nie wiem, na jaki odcinek warto jechać, bo ja zasadniczo bardziej fotograficznie a nie knajpiano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 Na to pytanie nie jestem w stanie odpowiedzieć, byłam tylko na starcie i na stadionie. Domyślam się, że będziesz focił, może w 3mieskich spotach popytaj, stali bywalcy na pewno wiedzą :wink: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzd Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 Pytasz, kto z nas zrobił rekonesans i objechał całą trasę rajdu, by zrobić rozeznanie? chyba nikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 przez spam przeleciałem i dalej nie wiem, na jaki odcinek warto jechać, bo ja zasadniczo bardziej fotograficznie a nie knajpiano Czyzbys mial dosyc po Elmocie? :wink: 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dehnel Posted May 12, 2010 Author Share Posted May 12, 2010 nie mam dosyć i nie mówię, ze wieczorem w pt w sb nie będę nic w siebie wlewał, ale Maciek chciał więcej zdjęć z "akcji" i serwisu, więc będę chciał trochę pojeździć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 nie mam dosyć i nie mówię, ze wieczorem w pt w sb nie będę nic w siebie wlewał) Aaa, to spoko, skonczy sie jak zwykle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harvester Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 Ciekawe czy w Trójmieście Ci dłuższe imie wymyślą Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzd Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 LOTOS Baltic Cup to dobra okazja by zobaczyć pracę Subaru Poland Rally Team od kuchi oraz porozmawiać w strefie serwisowej z Kajetanem Kajetanowiczem. Może znajdzie się chwila by zrobić pamiątkowe zdjęcie lub wziąć autograf. Można spróbować w strefie serwisowej na parkingu przy sklepie Auchan przy obwodnicy. Najlepsze godziny, aby odwiedzić park serwisowy to przerwy serwisowe rajdu, np. w sobotę o godz.: 9:55, 13:15 i 16:27. Park Ferme, czyli miejsce przechowywania samochodów między etapami rajdu (nocleg dla aut) - Gdańsk, Elbląska 135, parking Grupy LOTOS S.A. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dehnel Posted May 14, 2010 Author Share Posted May 14, 2010 niestety pogoda nas nie porozpieszcza... http://new.meteo.pl/php/meteorogram_lis ... e=Gda%F1sk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzd Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 to powyżej to Gdańsk? dla Kartuz (bliżej do OS-ów) -> prawie taka sama prognoza: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dehnel Posted May 14, 2010 Author Share Posted May 14, 2010 tak, to na górze to Gdańsk...pogody typowo barowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzd Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 w Szemudzie, blisko Kielna, gdzie się spotykamy, podobnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dehnel Posted May 14, 2010 Author Share Posted May 14, 2010 Kuzaj już zaczął występy http://rallyonline.pl:84/index.php?1&mo ... s&&s=28075 ROTFL... Link to comment Share on other sites More sharing options...
faldżip Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Kuzaj już zaczął występy http://rallyonline.pl:84/index.php?1&mo ... s&&s=28075 ROTFL... Ale urwał! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zamer Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 A tak na niego liczyłem.... :roll: Oby się wyrobili do prologu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dehnel Posted May 14, 2010 Author Share Posted May 14, 2010 ale na co liczyłeś? moje nadzieje już Leszek spełnił... tak jak wtedy: http://www.youtube.com/watch?v=DoSmvJlHM94 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zamer Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Że pojedzie wogóle. A tak to nic nie wiadomo i nie będzie miał możliwości pokazania czegoś takiego drugi raz przy większej liczbie kibiców Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzd Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 A o co chodzi, bo mi się ta strona nie chce uruchomić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
faldżip Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 krasza mial i kolo urwal (ale tak solidnie z wnetrznosciami ) - prawe tylne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dehnel Posted May 14, 2010 Author Share Posted May 14, 2010 o to Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzd Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Już upalał, czy wpadł w dziurę na dojazdówce? a, dzięki za foto. faktycznie. Aleee urrrrwał! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dehnel Posted May 14, 2010 Author Share Posted May 14, 2010 znów odcinek teściowy Lecha pokonał...widać był plan na 110% od początku rajdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts