Jump to content

Rajd Lotos

Dehnel

Recommended Posts

Leci ktoś na Lotos?

w piątek wyjeżdżam do 3miasta Sexem, jakieś spotkanie na OeSach?

Może ktoś mi powie, gdzie warto jechać, bo to zupełnie nie moje rajdowe rejony.

W skrócie - spotujemy się w piątek wieczorem na prologu na stadionie zużlowym, oraz w sobotę i niedzielę rano, z bazą w Kielnie :D

przez spam przeleciałem i dalej nie wiem, na jaki odcinek warto jechać, bo ja zasadniczo bardziej fotograficznie a nie knajpiano ;)

Na to pytanie nie jestem w stanie odpowiedzieć, byłam tylko na starcie i na stadionie.

Domyślam się, że będziesz focił, może w 3mieskich spotach popytaj, stali bywalcy na pewno wiedzą :wink: .

przez spam przeleciałem i dalej nie wiem, na jaki odcinek warto jechać, bo ja zasadniczo bardziej fotograficznie a nie knajpiano ;)

Czyzbys mial dosyc po Elmocie? :P :wink: 8)

nie mam dosyć i nie mówię, ze wieczorem w pt w sb nie będę nic w siebie wlewał, ale Maciek chciał więcej zdjęć z "akcji" i serwisu, więc będę chciał trochę pojeździć :)

LOTOS Baltic Cup to dobra okazja by zobaczyć pracę Subaru Poland Rally Team od kuchi oraz porozmawiać w strefie serwisowej z Kajetanem Kajetanowiczem. Może znajdzie się chwila by zrobić pamiątkowe zdjęcie lub wziąć autograf. Można spróbować w strefie serwisowej na parkingu przy sklepie Auchan przy obwodnicy. Najlepsze godziny, aby odwiedzić park serwisowy to przerwy serwisowe rajdu, np. w sobotę o godz.: 9:55, 13:15 i 16:27.

Park Ferme, czyli miejsce przechowywania samochodów między etapami rajdu (nocleg dla aut) - Gdańsk, Elbląska 135, parking Grupy LOTOS S.A.

Że pojedzie wogóle. A tak to nic nie wiadomo i nie będzie miał możliwości pokazania czegoś takiego drugi raz przy większej liczbie kibiców :P