Apacz Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Zarejestrowałem się niedawno i na razie staram się przebrnąć przez forum łykając jak najwięcej wiedzy, ale mam prośbę o podpowiedź który serwis możecie z czystym sumieniem polecić do przeprowadzania przeglądów (autoryzowany) oraz do ewentualnych napraw i modyfikacji (może być to oczywiście firma spoza sieci autoryzowanych stacji subaru). Mieszkam w Łodzi i dopuszczam możliwość dojazdu do ok. 200 km jeśli będzie warto (np. Poznań, Wrocław, Warszawa, Katowice). Jeśli jest jakieś osobne miejsce na forum na takie tematy to wiem, że szybko mnie tam wyślecie Link to comment Share on other sites More sharing options...
capricorn Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Masz nawet cały wątek na ten temat :wink: http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?t= ... c9412de451 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apacz Posted September 9, 2009 Author Share Posted September 9, 2009 O widzisz, dzięki Jakoś nie trafiłem w słowa w wyszukiwarce :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Jakoś nie trafiłem w słowa w wyszukiwarce bylibyśmy zdziwieni gdybyś trafił temat zamykam, capricorn dzięki za pomoc :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts