Waldemar Biela Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Jak u Szanowny Derekcji ze zdrowiem i samozaparciem ... tfu ...ze samopoczuciem? Poprosze o szczero odpowiedż. Można załonczyć ostatnie wyniki badań. mamusia ps Moje żywe zainteresowanie wynika z sympatii a nie żeby jakieś tam wazeliniarstwo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 ps Moje żywe zainteresowanie wynika z sympatii a nie żeby jakieś tam wazeliniarstwo. Akurat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waldemar Biela Posted March 17, 2008 Author Share Posted March 17, 2008 ps Moje żywe zainteresowanie wynika z sympatii a nie żeby jakieś tam wazeliniarstwo. Akurat. No dobra. Mam do Derekcji długofalowy interes i zależy mi żeby żyła długo i szczęśliwie. ZADOWOLONY? mamusia Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomaszRT Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Mam do Derekcji długofalowy interes i zależy mi żeby żyła długo i szczęśliwie 99% rabatu na zakup jak również na późniejsze serwisowanie Forestera DwaIPółTurbo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waldemar Biela Posted March 17, 2008 Author Share Posted March 17, 2008 Mam do Derekcji długofalowy interes i zależy mi żeby żyła długo i szczęśliwie 99% rabatu na zakup jak również na późniejsze serwisowanie Forestera DwaIPółTurbo ? Podczas wieczornej kąpieli musze dokładnie oglondnońć cały organizm ... skąd ten przeciek? mamusia Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Mam ... długofalowy interes . Chwalipięta. :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urabus Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 długofalowy interes Chwalipięta. skąd ten przeciek? Proponuję podejść do sprawy poważnie :wink: gdyż podejrzewam, iż to właśnie ów przeciek jest powodem zafalowania Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomaszRT Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 skąd ten przeciek? Droga Matko.. Przeciek następuje podczas picia ginu/wódki/whisky* z kubka na kawę pozyskanego na stacji Orlenu w jednej z podrzeszowskich miejscowości.. Klej użyty do jego produkcji przegrywa w konfrontacji z C2H5OH.. Tutaj bym szukał.. *niepotrzebne skreślić.. potrzebne dodać.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted March 22, 2008 Ojciec Założyciel Share Posted March 22, 2008 Dziękuję za troskę o moje zdrowie. Badań krwi niestety nie jestem w stanie przesłać, albowiem ze względu na stałe podciśnienie lekarze od lat nie są jej w stanie pobrać. Ogólna kondycja fizyczna jest O.K., i tak np. schodząc po schodach generalnie się nie męczę. Także zdobywanie 30-tego piętra w hotelu w Tokio nie przysparza mi żadnych trudności, oczywiście pod warunkiem skorzystania z windy. Również z wsiadaniem/wysiadaniem do/s samochodu nie mam problemów (za wyjątkiem N-ki, no ale tam w drodze do kokpitu zamontowli jakieś zupełnie bezsensowne patyki). Ponadto regularnie jezdżę na in-line skates ( 1 x na rok) dla podtrzymania kondycji fizycznej. Czasem zdarza się nawet, że po papierosy idę na piechotę (będzie jakieś 500 metrów !) - w tym roku już dwa razy. W dbałości o nerki regularnie piję też piwo. Wprawdzie ostatnio lekarz powiedział mi, że na moim miejscu nie zaczynał by oglądania dłuższego serialu, ale to nie ma znaczenia, bo przecież telewizji praktycznie wogóle nie oglądam. Czyli ogólnie jest O.K. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waldemar Biela Posted March 23, 2008 Author Share Posted March 23, 2008 Niestety nie jestem w stanie 1 x na rok. Czasem zdarza się nawet dwa razy. Ostatnio lekarz powiedział mi, że na moim miejscu nie zaczynał by. Czyli ogólnie jest O.K. Pozdrawiam Znaczy się skąd ten .....optymizm? mamusia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted March 25, 2008 Ojciec Założyciel Share Posted March 25, 2008 Niestety nie jestem w stanie 1 x na rok. Czasem zdarza się nawet dwa razy. Ostatnio lekarz powiedział mi, że na moim miejscu nie zaczynał by. Czyli ogólnie jest O.K. Pozdrawiam Znaczy się skąd ten .....optymizm? mamusia Ze znanego przeboju zaczynającego się "Wesołe jest życie staruszka ..." Pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
CracowDragon Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 schodząc po schodach generalnie się nie męczę. z wsiadaniem/wysiadaniem do/s samochodu nie mam problemów jezdżę na in-line skates Czasem zdarza się nawet, że po papierosy idę na piechotę (będzie jakieś 500 metrów !) uuuu.... To o kondycję Szanownej Dyrekcyji faktycznie nie mamy się co martwić i na forumie zaszczycać będzie nas dłuuuugo... raczej tylko moją główkę zaprząta sprawa przeciążenia kolan oraz stawów biodrowych SIP'owej GÓRY. zalecany urlaup, bez forsowania w/w czenściów ciała... Pozdrawiam, anatomikus fascynatus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts