pawka35 Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Witam. Mam taką dziwną sytuację że na postoju mam piękne wolne obroty/850/ a w czasie jazdy zaczynają się cyrki w postaci; 1-w trakcie przyśpieszania lekko przyhamowuje 2-na skrzyżowaniach po naciśnięciu sprzęgła gaśnie Miał ktoś podobną sytuację bo strasznie to denerwuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 pawka35, masz sprawną kontrolkę check engine, a jeżeli tak to czy nie zapala się w trakcie tych cyrków? A jeżeli się zapala to jaki ma kod błędów? Uprzedzając pytanie jak to sprawdzić od razu kieruję do FAQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawka35 Posted December 3, 2007 Author Share Posted December 3, 2007 kontrolka zapala sie po około 40 km ,na mniejszych odległościach nie dzisiaj byłem na diagnostyce i nie pokazało mi żadnych błędów a co do informacji zawartej na FAQ to są cenne ale niestety mój angielski jest zerowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts