Piskoor Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Głupia sprawa Jak ostatnio moja siostra słała z USA do mojej hmmmmmm żony staniki z Victorias Secret to se pomyślałem... Co mnie tam staniki i tak mam szlaban za wydech :-) więc wszedłem na stronę http://www.subaruparts.com/catalog/?section=366 i zanbyłem mnóstwo różnych specyfików... ( no bo ładnie na półce wyglądają takie pojemniki i na każdym SUBARU ) między innymi carbureter (?) cleaner i throttle plate cleaner generalnie wie ktoś coś o tym ? Bo kruca bomba instrukcja jest tak napisała że jak zrobię to co jest w niej napisaneto obawiam się że z silnika tylko chłodnica zostanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 no bo ładnie na póce wyglądają takie pojemniki i na każdym SUBARU Chyba Ci się ten drugi napis podobał... :wink: LSD Oil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piskoor Posted September 5, 2007 Author Share Posted September 5, 2007 Miałem coś odpisać, ale że post numer 600 ( słabo jak na ponad 3 lata ale więcej czytałem niż pisałem :-) to se odpuszcze i będę się delektował Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruk Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 carbureter (?) cleaner to środek czyszczący do gaźników - uwaga bo rozpuszcza gumę i plastik! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts