pumex1 Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Zacznę temat od wrzucenia ciekawego body-kit dla Forestera - znalezionego w necie. Samochód jest gotowym projektem, niestety nie mam w chwili obecnej więcej informacji - staram się dotrzeć do właściciela, żeby może napisał nieco więcej. W każdym razie - jak dla mnie - wygląda super 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł Wojtkiewicz Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Mi osobiście podoba się ten ala wild body do GH, ale to kwestia gustu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szürkebarát Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 W dniu 15.07.2023 o 11:26, pumex1 napisał(a): Zacznę temat od wrzucenia ciekawego body-kit dla Forestera - znalezionego w necie. Samochód jest gotowym projektem, niestety nie mam w chwili obecnej więcej informacji - staram się dotrzeć do właściciela, żeby może napisał nieco więcej. W każdym razie - jak dla mnie - wygląda super Ale wypieszczony! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts