Morf1234 Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 Witam, U mojej Mamy w roku 2007 padł alarm odłączono go i wymontowano. Niestety w raz z tym nie działa centralny tylko ręcznie przyciskiem w drzwiach. Jak się domyślam to co znalazłem koło bezpieczników to jest od centralki i wypięte są dwie wtyczki czerwona i biała. Czy to może być powodem awarii, czy mam szukać dalej. Proszę pomóżcie bo Mamie ciężko tak funkcjonować z autem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewemarkam Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 To co jest odpięte nie wygląda mi na alarm. To raczej sterownik od czujników ruchu w samochodzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morf1234 Posted May 23, 2023 Author Share Posted May 23, 2023 To gdzie ja znajdę centralny i by go uruchomić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdaSch Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 zobacz tutaj https://jdmfsm.info/Auto/Japan/Subaru/Forester/2007/Forester 2007/ i sekcja WIRING SYSTEM > Keyless Entry System Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdaSch Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 no i pytanie, czy serwis nie rozprogramował kluczyka (nie mówię o immo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts