Szymon Koronkiewicz Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 Hej, jeden temat bo jest tego trochę. Gdzie mogę dostać literki do naklejenia (odpadła B i U)? Gdzie mogę znaleźć instrukcję demontażu deski rozdzielczej by zamontować nowe kratki nawiewne? Czy ktoś z was może mi podać rodzaj lampek, które należy kupić do podświetlenia deski rozdzielczej? Prędkościomierz zawiesza mi się na 80km / h podobno zimne luty mogą być powodem. Gdzie znajdę instrukcję demontażu i które luty należy ponownie roztopić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
555marcin Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 Godzinę temu, Szymon Koronkiewicz napisał(a): Gdzie mogę dostać literki do naklejenia (odpadła B i U)? W ASO albo u osób handlujących częściami. Godzinę temu, Szymon Koronkiewicz napisał(a): Gdzie znajdę instrukcję demontażu Youtube. Godzinę temu, Szymon Koronkiewicz napisał(a): i które luty należy ponownie roztopić? Przejrzeć i wizualnie ocenić które tego mogą wymagać. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewemarkam Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 Skoro odpadły już dwie to niedługo odpadnie reszta. Odkleja je i przylep pokolenie na taśmie jakiejś dwustronnej takiej piankowej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts