Kamil_L_OBK Posted Thursday at 08:46 AM Share Posted Thursday at 08:46 AM Cześć wszystkim, szukam belek dachowych do swojego Obka z 2002 roku. Zależy mi na tym żeby belki nie wystawały za relingi auta. Szukam takiego rozwiązania jak na zdięciu. Czy ktoś wie czego szukać lub ma je na sprzedaż? Foto z internetu. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewemarkam Posted Thursday at 09:11 AM Share Posted Thursday at 09:11 AM (edited) @kriskristoffers miałeś belki dedykowane? Poszły razem z samochodem? @Kamil_L_OBK od takich postów jest dział kupię. Aguri produkuje takie "plaskie" belki Edited Thursday at 09:12 AM by ewemarkam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yanas Posted Thursday at 09:41 AM Share Posted Thursday at 09:41 AM 54 minuty temu, Kamil_L_OBK napisał: Cześć wszystkim, szukam belek dachowych do swojego Obka z 2002 roku. Zależy mi na tym żeby belki nie wystawały za relingi auta. Szukam takiego rozwiązania jak na zdięciu. Czy ktoś wie czego szukać lub ma je na sprzedaż? Foto z internetu. Pozdrawiam Możliwe że takowe mam. Sprawdzę i dam Ci znać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriskristoffers Posted Thursday at 10:05 AM Share Posted Thursday at 10:05 AM Godzinę temu, Kamil_L_OBK napisał: Cześć wszystkim, szukam belek dachowych do swojego Obka z 2002 roku. Zależy mi na tym żeby belki nie wystawały za relingi auta. Szukam takiego rozwiązania jak na zdięciu. Czy ktoś wie czego szukać lub ma je na sprzedaż? Foto z internetu. Pozdrawiam Miałem takie do Outbacka dedykowane ale oddałem koleżce Były chyba do wersji US ja na olx znalazłem za 150 złotych. Bardzo ciche i fajnie się prezentowały. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yanas Posted Thursday at 10:10 AM Share Posted Thursday at 10:10 AM Ja jednak nie mam takich :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil_L_OBK Posted Thursday at 10:53 AM Author Share Posted Thursday at 10:53 AM Dzięki panowie, przerzucę post do odpowiedniego działu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts